Valami kínaira vágytam, de drágának találtam a közeli gyorséttermet. Volt otthon Mirci és a szomszéd asszony Kormija, vettem egy bárdot, mondtam, hogy "Ci-ci-ci-ci-ciccc, nem bánt a néni!", és már készült is a finom ebéd. A párom kapta a kormis változatot (az volt a rágósabb), én magamnak Mircivel készítettem, bunda nélkül. Így féláron megúsztuk az ebédet és többet tuti nem szarnak ezek a kis ganajok a párnámra!
hozzávalók 2 főre
2 horpadt fejű macska
1 üveg Uncle Bens szecsuáni mártás
A páchoz:
1 ek vodka (+ félóránként két cent, szájon át)
4 ek szójaszósz
1/2 ek őrölt bors
1/2 fej hagyma
1/2 ek gyömbérpor
A bundához:
minek, hisz az jár a macskához
Sütéshez:
olaj
Elkészítés:
A pácot összeállítjuk és fél órára állni hagyjuk. A bunda masszájának összeállítása után a csíkokra vágott cirmidarabokat meghempergetjük, lecsöpögtetjük és mehet a forró olajba. Ha kisült, rizzsel tálaljuk. De Whiskas-szal jön ki a bukéja. Jó étvágyat!