Már csak hatot kell aludni, és PURUTTYA BULI!

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

!!LESZ INGYEN PIA!!

Ha mennél, ezeket ne hagyd otthon:

-WC papír (legalább egy tekercs, mindegy milyen)

-Alkohol(SOK!)

-Pénz (ha elfogyott a pia)

Ezeken felül nem kötelező, de jó lenne: (ha ezekből bármit tudsz hozni, a soros.gyorgy @ puruttya . hu e-mail címre írj)

- Bevásárlókocsi (mondjuk 4 darab)
- Benzin (mondjuk 5 liter)
- Poroltó (legalább 2, de inkább 4 darab)

    PROGRAMOK:

  • Süti evő verseny
  • Fahéj evő párbaj (kihívásos, 1v1 alapon)
  • Fejen óvszer felfújó verseny
  • Scavenger hunt
  • Tábortűz (ha hoztok benzint)
  • Tűzijáték
  • Bevásárlókocsi freestyle!
  • Kokain WAR! (ha hoztok elég poroltót)
  • Narnia krónikái (ha hoztok elég WC papírt)

 

Bónusz:
Mivel tavaly nagyon jól elszórakoztatok Kiszel Tündével és a barátnőjével, idén is lesznek guminők! Megkérnék viszont mindenkit, főleg a kopasz bakancsos népet, hogy ne a guminőkön élje ki az agresszióját, hanem a Keletiben őshonos 200 kilós kan-cigányokon, mert amíg az előbbiek könnyen kidurrannak és oda a móka, addig az utóbbiak sokkal strapabíróbbak. Akinek pedig már nem poén a humanoid guminők megkúrása, azok számára külön állatsimogatót biztosítunk, ahol szabadon lehet fajtalankodni állatokkal is.

Fontos tudnivalók:
Ne legyél balfasz. Valszeg részeg leszel mint a kurvaisten, nem fogsz tudni vigyázni az értékeidre, úgyhogy ne is hozz értékes dolgokat magaddal. Lehet raj tsávó vagy az iPhone 4-eddel, meg a húszezresekkel kitömött buxáddal, de hogy részegen a "medence/tó" átúszása közben elhagyod ezeket, az szinte biztos. Ne felejtsd el, hogy nem zárt helyen leszünk, jönnek mennek majd idegenek, meg amúgy is a többi puruttyában miért kellene megbíznod? Nem azt mondom, hogy lopós szemét geci mindenki, de ne lepődj meg, ha úgy jársz mint tavaly páran, akik levetkőztek, mentek fürdeni, majd kifelé jövet nem találták se a cipőt, se a gatyát, se a pólót... ciki nem? Ha balfasz és felelőtlen vagy, akkor bizony így jársz. Ne Budapestet, ne a bulit hibáztasd, hanem magad. Szóval csak ésszel.

Miért érdemes nevezni a versenyekre, és a kihívásokra?
Leginkább azért, mert viszünk egy csomó piát, energiaitalt meg stb, és a nyerteseket bőkezűen honoráljuk! Magyarul ha bevállalós vagy és nyersz, akkor ingyen ihatsz, de ha nem is nyersz, a többiek tuti meghívnak valamire ha látják faszagyerek/csaj vagy.

Pontos információkat, kiegészítéseket ITT találsz.