Egy kis oktatás azoknak akik szépnek akarnak látszani a közösségi profiljukon. Az egyik hiba amit elkövethetsz, hogy nem megfelelő helyen fotózkodsz. A képen látható lepusztult lépcsőház nem kiemeli a szépséget, inkább igénytelennek tünteti fel a delikvenst, ahogyan más esetekben a háttérben látható rendetlenség, vagy budi is.

Megjegyezném azt is, hogy ha valaki kevésbé erőlteti a "csajos" (ribancos) beállásokat, akkor azzal többet ér mint számos pucsítós bedöntős képpel, legalábbis utána a kommentek között nem fog olyanokat találni amik egy bizonyos tevékyenségre utalnak (pl.: de beverném a faszom a melled közébe É!).

Harmadszorra a ribancos ponton felül a túl sok festék sem tesz jót egy nő megítélésének. A végén még valakiben felmerül a gyanú, hogy a sok festék hibákat takar. 15-16 évesen nem kell egy vagonnyi púder, szemfesték, pirosító, szájfény, szempillaspirál meg faszomtudja hogy mi egy lányra. A tinilányok (egy része legalábbis) magától is épp elég szép és kívánatos, akik meg nem azoknak sem kell annyi festék a fejére amennyi egy hetvenéves dámának is becsületére válna...

Végül mindezen hibák egyszerre: ABSZOLÚT SZAR! Lá-lá-lá-lá lá-lá lila liba lá-lá-lá-lá lá!