Biztosan emlékeztek SID jó kis posztjaira, a "Hogyan védjük meg magunkat?" c. sorozatra, ahol egyrészt saját tapasztalatait, másrészt jó tanácsokat és ötleteket próbált átadni, ha -ne adj Isten- olyan helyzetbe kerülsz, hogy a 6ezer forintos mobilodtól, és az uccsó 3 cigidtől, valamint 2 fogadtól kell megválnod az előtted felsorakozó erősen pigmentált delikvensek által... Rengeteg igazságot és jó ötletet tárt elénk, ezért neki maxi-reszpekt, de nem lennénk igazán maximalisták, ha a legrejtettebb szakmai titkokra ne lennénk kíváncsiak:

Kattints ide, és nézd meg a(z) 14.jpg képet teljes méretben!

Alaphelyzetben hősünk, aki némi önvédelmet szeretne magába szippantani: lazán, vállról szexisen hátra dobott kínai piacos gombos-cippzáras kombó (gombolású) legalább 1 mérettel kisebb ("Öcsédnek is jó lesz, ha nem szaggatod szét!!") tavaszi minekisnevezzelek dzsekiben. Nos, ez a beállás még nálam is alaphangon és színjózanul legalább 3 pofont ér...

Kattints ide, és nézd meg a(z) 13.jpg képet teljes méretben!

...meg is jelenik egy jótét lélek, aki morcos tekintettel próbálja barátunkról levenni a rangon aluli ruházati darabot. Hősünk erőteljes felsőteste és pár évnyi rendszeres onanizálástól eresre kidolgozott karjai előbukkannak... (Csendben kérdem meg: miért kell egy rettenetesen ronda, vakolatlan ház előtt fotócckodni??) De jöjjön az okosságosság:

Kattints ide, és nézd meg a(z) 12.jpg képet teljes méretben!

1. lecke: támadónk balkezes kocsma-lengőjét állunkkal tompítjuk, miközben tekintetünket megtévesztő módon egészen másfelé fordítjuk. A tökéletes álcázás céljából cérnavékony karjainkkal meg sem próbálunk visszatámadni. Szakszerű kivitelezés esetén a gyakorlatot egy óvatos földre hullással fejezzük be. Imitáljunk ájulást!

Kattints ide, és nézd meg a(z) d7913541fd4855103cc9eaae1d52e72d78484597.jpg képet teljes méretben!

2. lecke: amikor felépültünk a múltkori verésből, építsünk önbizalmat! Vegyük fel a húgunktól elkobzott topot, amit izompólóként hordunk, és támadjunk be egy legalább 2 fejjel alacsonyabb srácot. Ne tagadjuk meg magunktól azt az örömet, hogy puhára gyepáljuk! Mielőtt a 65 éves nagymamája rajtunk üthetne, lóhalálban hagyjuk el a helyszínt!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 11-1.jpg képet teljes méretben!

3. lecke: barátkozzunk össze legyőzőnkkel, és alapítsuk meg a "Pálcika Karúak Kung-FFFFFFUUUUUUUUUUU... Klubját...

Kattints ide, és nézd meg a(z) 15.jpg képet teljes méretben!

BÓNUSZ: drága a konditerem, drága a felszerelés?? Ugyan már! Irány az Ócsan, ott gyakorolhatsz! Van mindenféle cucc, és legalább 40 percig cseszik rá a személyzet, hogy mit bohóckocc a haverjaiddal a wellness osztályon!