Sziasztok!

Rendhagyó poszt következik most, mert megint csak a myvip sűrű, zavaros vizeiben tettem kirándulást apró ladikomon, és találtam újfent olyan szánalmasnál szánalmasabb embereket, hogy kikerekedett a szemem. Már a múltkori, hasonló témájú posztban is olvashattatok egy-két igazán érdekes – és normál ember számára igazán szánalmasnak, és végtelenül gáznak ítélt – hozzászólást különféle önbecsülést vesztett emberektől, de a mostani posztban bemutatottak még rajtuk is túltesznek. Majd meglátjátok, emberek – majd meglátjátok.

A függőségről akartam eleinte írni, már vázlat szinten meg is volt, de hamar témát váltottam, mert ezek az említett kommentek ezt a posztot hozták ki belőlem. Természetesen azért felületesen érintem a függőség-témát most is, mert azok az emberek, akiknek a kommentjeit hamarosan olvashatjátok majd, mind-mind szexfüggő droidok. Az is biztos, hogy nekik 72+1 szaftos, mocskos pornósite van a könyvjelzőik között, olyan pozitúrákra verik löttyedt kis faszukat, amik láttán egy normális embernek a gyomra fordul fel, és ők azok is, akik – ha épp nem a vip-en, akkor – a chat-en élik ki magukat, és perverz, abnormális vágyaikat. Láthattunk erre már tucatnyi példát itt a blogon. Például >ITT<, amiben nagyon jól kitűnik, hogy mekkora állatok garázdálkodnak a chat-en, és hogy mennyire nem számít nekik a másik ember, hiszen ők csak egy jót akarnak recskázni a webcam-ba. Ha ne adj Isten, találnak is egy párt maguknak, akkor sem fognak megváltozni, ez teljesen biztos: ugyanúgy a gép előtt fogják markolászni a pöcsüket, és amatőr pornóra verni, mert nekik ez már életstílussá vált. Szar ügy, de a szex-ben sem tudják kiélni magukat, maximum különféle segédeszközökkel – persze óvszert azt soha nem használnak, mert azzal nem olyan jó. Ők lesnek meg a bkv-n minden egyes tinit, és merengenek el azon, hogy "ejj de megbasznám ezt a kis kurvát…!" Szánalmas? Igen, az – nagyon is szánalmas.

A társadalom szemetei ők, és pontosan ezért kerülnek ki ide úgy, hogy egy fikarcnyit sem változtattam a kommentjeiken. Úgy értem, régebben még megvolt bennünk annyi tisztesség, hogy legalább a neveket kisatíroztuk, de ez nekem most eszembe sem jutott. Hadd lássa csak bárki, hogy kik is ők valójában, és hogy hol jár az eszük. Nem is a tizenéves, kis szűz gyógyegereken van a hangsúly, hanem az idősebb, már családos férfiakon. Remélem olvassa majd egy-egy hozzátartozójuk ezt a posztot, és kérdőre vonja őket. Nos, szerintem itt az ideje, hogy belevágjunk: mint mindig, először lássunk most is egy adatlapot:


Mondanom sem kell, az adatlap természetesen fake: a képen/képeken látható lány Ako Masuki, japán modell. Mivel a myvip a retard barmok, a fake emók, és a harczias cigányok gyűjtőhelye, egyáltalán nem is csodálkoztam azon, hogy ez a 90%-nak nem tűnt fel. Nem, ők megnézték az adatlapot, tudomásul vették, hogy a leányzó bizonyos Balloi Szimikeh, és már kattintottak is tovább a többi kép irányába, amelyek között akad egy-két szolidan meztelenkedős, erotikus is, de ezeket most nem másolom be, bárki megnézheti őket a profilra kattintva >ITT<.

A Folytatás után rögtön a legelső képére érkezett kommentek közül mazsoláztam kicsit, aztán persze a többi képre érkezettek közöl is, de az még odébb van. Készüljetek fel, hogy nem mindennapi kinyilatkoztatások következnek olyan emberektől, akiket legszívesebben elküldenék a személyes szénbányámba munkaerőnek, ha nem zártam volna be ideiglenesen, egészen tavaszig.


Ezek még mind-mind csak az első – fake – képre érkeztek, de az értelem már itt is megcsillant. Tényleg ennyire ki vannak éhezve egyesek? Tényleg ennyire baszás-központú lett a társadalom, hogy mindenkinek csak a dugáson jár az esze? Félreértés ne essék, nem ágálok én kézzel-lábbal a szex ellen, csak éppen azt nem tudom megérteni, hogy bizonyos személyek egy közösségi oldalon, kamu képek alá kommentelve próbálnak előrébb jutni kapcsolatok terén. Most ezek mégis mit várnak? Hogy egyszer csak becsönget hozzájuk a képen látható japán csaj, egyből ledobja a ruháit, és "Icumademo aisiteru!" (Örökké szeretlek!) felkiáltással ráveti magát a meglepett, de a kéjes örömtől maga alá élvezett, strandpapucsban, szakadt alsóban, és sörrel a kezében álldogáló nethuszárra? Még mielőtt mélyebb értelmezésekbe kezdenénk, lássuk a többi kép alá érkezett hozzászólást, sorrendben:

Azt hiszem, minden egyes komment magáért beszél. Nem is nagyon kell túldramatizálni a dolgokat, kijelenthetjük: ezek az emberek valóban segg hülyék. A helyesírásba megintcsak nem kötnék bele, mert az megérne egy külön posztot. Ezek szánalmasak, és végtelenül idióták – nem is értem, hogy tudtak egyáltalán egy olyan bonyolult műveletet végrehajtani, mint a regisztráció a myvip-en. Hát, a kurva anyjukat, na. A konklúziót majd mindjárt levonom, de itt van még két személy, akiknek egyből feltűnt, hogy a képeken látható csaj bizony fake, és ezt szóvá is tették a sok beszűkült agyú, spermagyilkos droidnak:


Az a legnagyobb baj – és ezt Ti is leellenőrizhetitek, ha gondoljátok –, hogy hiába álltak ott majdnem minden kép alatt az ilyen, vagy ehhez hasonló kommentek, amik egyértelműen bizonyították, hogy valaki csak pusztán szórakozásból csinálta ezt a kamu profilt, még így is rendre érkeztek utánuk a "basznám, dugnám, szopatnám" hozzászólások a sok hülyétől, akik azt sem vették észre, hogy kettővel alattuk már lerántották a leplet Balloi Szimikeh valódi énjéről. Érdemes megnézni, hogy kik is írták a kommenteket. Aztán meg lehet szörnyülködni.

Srácok, a tanulság csupán annyi, hogy jóval több ultragáz, perverz, faszcibáló ember él közöttünk, mint azt elsőre gondolnátok. Lehet, hogy hazafelé a buszon látsz egy lepukkant, alkoholista-típusú fazont, és talán valahol még szánod is, hogy mennyire kicseszett vele az élet, de könnyen lehet, hogy amint hazaér, bedugja a wifi-t, és már süvít is fel chat.hu-ra, hogy diáklányokkal trécselve próbáljon kikönyörögni egy kis webcam-szexet, avagy pont a myvip-en kommentel be olyan hatalmas, eget rengető baromságokat, mint amilyenekre fentebb láthattatok pár példát. Talán feltűnt nektek az is, hogy baromi sokszor írok a szerelemről is – nagyon sokszor jártam már körbe ezt a témát is. Ez azért van, mert – azon kívül, hogy magam is szerelmes vagyok –, valahogy az lenne a helyes, hogyha mindenki meg tudná becsülni a párját, és nem egy eldobható tárgyat látna benne, akit bármikor lecserélhet, miután megunta. Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, hiszen én pontosan tudom, hogy Ti megbecsülitek a párotokat, és nagyon szeretitek is, de országos szinten már rohadt elkeserítő a helyzet. Valentin napra is azért nem írtam semmilyen posztot, mert nem csak egyetlen nap kell igazán szeretnünk a párunkat, hanem mindig. A Valentin különben is buzi amcsi ünnep. Szomorú, de nagyon jelentéktelenné váltak a párkapcsolatok az utóbbi időkben. Csak azért nem megyek most bele mélyebben ebbe a témába, mert ez a poszt nem erről szólt (egy következőben majd még úgyis kifejtem a véleményem bővebben is). Ez a poszt arról szólt, hogy milyen szánalmas emberek léteznek kicsiny országunkban, és biztosan ismeritek kívülről a mottónkat: mi csupán fel akarunk nyitni egy-két szemet, hogy milyen emberek is vannak. Hát, azt hiszem ezzel a poszttal most lényegében ezt tettem meg.

Várom a véleményeteket, ki miként vélekedik erről a témáról.