Üdv, mindenkinek!

Egy kicsit eltünedeztem mostanában a blogról, de ráfognám a nemrég kezdődött sulira, ha lehet. Tanulás, leckék, miegymás...plussz ott van még a magánélet is, ugye. Nos, a mai poszt nem egy szokványos rajos-poszt lesz csupán, mert szeretném majd kifejteni a gondolataimat egy bizonyos témával kapcsolatban a végén, ami mostanában engem nagyon foglalkoztat. Most még csak érintőlegesen, nagyvonalakban, aztán majd még a hét folyamán kicsit bővebben is. Lássunk először is egy adatlapot:

Beszédes adatlap - jól látszik, hogy a nyelvtanórák helyett is inkább vígan elbeszélgette az időt, és magasról tett az anyagra. De annyi ilyen adatlapot láthattunk már itt Agyiszinten, hogy ezen ne is akadjunk fenn. Amit kiemeltem pirossal, az a valóban érdekes rész. Gabikára úgy találtam, hogy egy igen érdekes kulcsszót írtam be: "Csajok jelöljetek" - kíváncsi voltam, hogy hány olyan ember van a myvip-en, aki ott próbál csajozni, alkalmi partnert találni magának. Hát, sajnos nagyon is sok. A falusi 9 éves, nyakban aranyfuxos, mini riszájkling matadortól kezdve az 50-es kancigány, BMW-vel pózoló, telepi pujáróig nagyon-nagyon sok. Fedjük fel most ennek a kis baszósnak a kilétét, aztán majd folytatom soraimat:

"Dónt kól máj ném, sejj' dónt kól máj ném, Alehándró'!"

Bizony-bizony, ő az ott a mikrofonnal. Most abba én helyhiány miatt nem mennék bele mélyebben, hogy mi köze van a zenéhez annak, amit egy ilyen Gabika-kaliberű idióta véghez tud vinni élete során, de legyen elég annyi, hogy kurva kevés. Konkrétan: semmi. Falunapokon, vagy cefreszagú vidéki lagzikon természetesen keresve sem találni náluk jobbat, hiszen néhány pohárka tömény szeszért, és egy tál aprósüteményért bárhol vállalnak fellépést. Ott aztán lehet vonatozni, és örvendezhet a násznép, sőt, ha a hangulat a tetőfokára hág, a billentyűs talán még az évek óta parlagon heverő nagynéni beporosodott picsáját is kikormolja. Következnek most a képek - igen érdekes hozzászólásokkal vegyítve - majd utána kifejtem, hogy engem mi is zavart:

"Ne vakuzz, mer' tököncsap a visszafény, geci'!"

 

 

Na, kérem. Én most nem fogok belekötni a borzasztó helyesírásba, mert az minden egyes raj-adatlapon megjelenik. Nekem azzal van bajom - és erről majd máskor fogok bővebben értekezni -hogy mennyire jelentéktelenek lettek az emberi kapcsolatok. Egyáltalán már az is gáz, hogyha valaki a "baszós" jelzővel illeti magát egy adatlapon (a "csak szex"-ről már nem is szólva), mert ennyi erővel akkor lehetne egy minden szukára ráizguló kutya is, de Batyi Gabika remek példa arra, hogy miért nem becsülik meg egymást a párok ebben a mai világban. Mert félvállról vesznek mindent. Mert leszarják a másikat, mert a lényeg, hogy csak lyuk (fordított esetben fasz) legyen, mert, mert, mert...folytathatnám napestig. Elmegyek egy buliba, összeszedek, majd megbaszok egy csajt. Holnap is elmegyek egy buliba, összeszedek, majd megbaszok egy csajt. Azután is elmegyek egy... - lefogadom, hogy ez Gabika hitvallása. Ennek mi a franc értelme van, most komolyan?! Kövezzetek meg, vagy nevezzetek maradinak, de én soha a büdös életben nem tudnék egy ilyen adatlapot összehozni, ami által világosan kitűnik, hogy az illető csak egyvalamit akar: baszni. Igen, direkt írtam így, mert nem fogom a szex szót használni, hiszen a szexhez érzelmek kellenek, és szeretet. Elkurvult már nagyon ez a világ, és majd később fogom ezt rendesen kivesézni, de kíváncsi lennék most a Ti véleményetekre: valóban itt tartunk már, hogy az emberek egy része (mint Batyi Gabika) tulajdonságaiban jobban hasonlít egy állatra, mint egy emberi lényre?