Ne aggódjatok, ez munkahelybarát poszt lesz, ugyanis ma nem az esti rejszoláshoz fogok segítséget nyújtani, hanem egy kicsit más aspektusból közelíteném meg a dolgokat.
Hiszitek vagy sem, én nem az a fajta férfiember vagyok (és most lehet flamelni kommentekben, az arra illetékes személy úgyis gondoskodik majd róluk), aki csak a csajok fenekét, vagy melleit bámulja meg, én bizony a szemekre is nagy figyelmet fordítok, így hát ez egy olyan poszt lesz, amiben -véleményem szerint- már-már különlegesen szép szemű leányzókat vehettek majd szemügyre!


 

 

Kommentekben lehet hepajkodni, hogy ’mert biztos fotosopp.. így könnyű’.. Bárhogyan is legyen, remélem tetszettek. Fotosopp ide vagy oda, de ne mondjunk már olyat hogy nem szépek :)

Itt jegyezném meg mélyen tisztelt ultratti kommentelőnknek, hogy -mint azt sokan tudhatjátok- a ’red star’ angolul ’vörös csillag’-ot jelent, ezért ezen felbuzdulva magyarosítottam előző posztom címében.
Félreértés ne essék, nem vagyok én ám valami vérkommunista lázadó, sőt, ami azt illeti tartózkodom bármiféle politikai nézettől, legyen az jobb vagy bal. ^^

További szép estét, boldog államalapítást!:)