Regelve vagyok 4-5 társkeresőn, de gondoltam keresek, olyat ahol van egy bizonyos célcsoport. Először egy időseknek szólót kerestem, de rátaláltam a tinirandi.hu-ra.
Az adatlapom szerint én egy 15 éves lány vagyok és szüzességem elvesztése miatt vagyok jelen az oldalon (gondoltam sokan kapnak erre, hát így is történt). Saját arcképpel nyomulok (mert egyszerűen gyönyörű vagyok^^), úgy sincs itt egy ismerős sem-gondoltam én naiv. Annyi itt a helyi hülye…
Írt nekem egy 15 éves srác, hogy segítene elveszíteni a szüzességem. Igen, egy 15 éves gyerek hiszi magáról, hogy nagy tapasztalata van a lányok terén. Persze tájékoztattam, hogy szerény véleményem szerint túl fiatal a szexhez (az én nickem a szürke folt-gyengébbek kedvéért):

Körbenéztem jó alaposan fiúk-lányok körében egyaránt és észrevettem, hogy hiába TINIrandi az oldal neve a felhasználó fiúk 70%-a 23-29 éves. Vettem a bátorságot (15 éves létemre) és megkérdeztem néhány nem éppen tinit, hogy mégis mit keresnek itt:

Szerintem ez nem magyarázat, manapság ritka az olyan nő, aki huszonévesen anya szeretne lenni, a házasság pedig... az nem "divat” (egyébként "gerynagy" az egyetlen a hét Férfiból, aki válaszolt a kérdésemre). Hihetetlennek tartom, hogy egy 25-29 éves felnőtt Férfi a Nő-t látja egy 14-17 éves gyereklányban. "Csak” jó fej akar lenni, meg át adni a tapasztalatait és ezét segédkezne a szüzességem elvesztésében? Nem hinném! Pedofília gyanús a dolog? Inkább! Az adatlapomon beállíthatom, hogy milyen kapcsolatot keresek. Az oké, hogy mondjuk egy love.hu és társain azt írom magadról, hogy csak szex kapcsolat érdekel, de ez egy TINItárskereső, könyörgöm, és nyugodt szívvel rákattinthatok a „szüzességem elvesztése” állapotra (kábé 80%-ban ez megtalálható a felhasználók adatlapján). Mondjuk nem is csodálkozom, hogy kívánatosnak tartják őket az "idősebbek” hisz tele van mindegyik lány adatlapja kihívó képekkel (nekem nem!!!!!). Közhely, hogy a mai lányok gyorsan fejlődnek, de nem hiszem el, hogy 13-16 évesen az a legfontosabb, hogy vééégre megdugja valaki (de szívből kívánom, hogy egy "Bedobear" jól vegye el a szüzességét akinek mégis ez a legfőbb vágya házi írás meg külön matek helyett!).

 

Majd átnéztem a love.hu-ra, ahol élő egyenes adásban masztizik/önkielégít neked akárki. Bármit kérhetsz tőle megcsinálja. Kértem "crank28"-at, hogy vegye le az alsógatyáját (mert csak az volt rajta meg egy póló) és mutassa a seggét, megtette. Kértem, hogy hajoljon be, megtette. Kértem, hogy mutassa a farkát, megtette! Aztán közöltem vele, hogy nem éppen normális amit tesz:

Persze én voltam a hülye, hogy nem tudtam értékelni a "bevállalósságát” de még most sem tudom, szóval még most is hülye vagyok!