Csalódást kell okoznom azoknak, akik szemvakító, agyzsibbasztó romashopp effekteket, csillogást-villogást várnak. Láthattunk -és fogunk is még!!- olyat eleget, így most egy kicsit egyszerűbb, ám több mondanivalóval rendelkező fotókat, montázsokat nézegetünk Gizi Cica jóvoltából, aki amúgy Szilvike, de hogy miért, arra majd később derül fény!

Egyszerű szívecskék, némi füst, vagy korom effekt, ami talán a fotónak kíván valami antik jelleget kölcsönözni, de rosszindulatúak szerint inkább csak olyan hatást ért el, mintha a konyhában kapott volna lángra a szalmazsák a kályha mellett és a füstje szivárog az udvari budi előtt fotózkodó elé.

Itt egyértelmű, hogy Gizi cica lángoló kínai piacos ruhája ontja a füstöt magából, amit némi fintorral konstatál Gizi, de a fotó kedvéért nem moccan! Úniós csillagok körbe-körbe, ez nekem újdonság, eukonform pujárica?? Brüsszelt erről azért megkérdezném! Ajak felett apró csillanás jelzi a vurstliban lőtt egypálcás "pirszing"-et.

Nos, itt látható, hogy Gizi mellesleg "szilvike" is, jogában áll, de hogy miért csupa kis betűvel, azt nem tudom, hacsak nem "nemecsek"-nek képzeli magát. Háttérben a Balaton, ritka beállítottságú raj-kép, viszont a nap, vagy a csillagok több helyről is csillognak, igaz, szerényebben az átlagnál! Füst nincs, vagy az erős szél elsodorta....

Csillogás, erőteljes szőrzet, és némi nyelvtani hiányosság, ami jellemzi ezt a fotót! Színvilága számomra a régi idők cigány báljait idézi, a szemöldökök pedig Kiszel Tüncit....

Kúszónövény körbe-körbe, kis csillanás, és némi spotlámpa hatás, de mindezeket elnyomja a szöveg, miszerint Gizi cicákat láthatunk, akik a rajok! Na, most itt mindenki Gizi, vagy ugyanaz az ember van 3 fotón (számomra nagyon egyformák) ? Ha három különböző ember, akkor kicsi fantáziával választhattak volna külön-külön is nevet, de nem szeretnék maximalistának tünni. Ha ugyanaz az ember 3x, akkor miért a többes szám kétszer is?? Tanácstalan vagyok, nem alszom este percekig, és hánykolódom hajnalban, mert kínoz a kérdés és a kiváncsiság! Kérem, kapcsojja ki!

Hmm-hmm...nem vagyunk egyformák, az álmaink is különbözőek. Én a szerelmes szív szavát is meghallom, és az érzelmeket tiszteletben tartom. De megint csak kérdeznék valamit: nem probléma, hogy a fotó 4 sarkában egy-egy mini robbanás látható, ez már szinte alap, elvárás. Ám az "álom pár"-nak nem volt eddig annyi ideje, hogy egy közös képet készítsenek magukról?? Vagy ez az álom csak egyedül -az amúgy figyelemre méltó dekoltázzsal rendelkező- Gizi fejében létezik??

Nézzetek be hozzá, hátha ti választ kaptok a kérdésre: MYVIP

Társadalmi célú hírdetés: