Ebben a kis délutáni random posztban egy beküldött anyagot fogok bemutatni, amit egy kedves olvasónktól kaptunk! Szemmel látható, hogy GrammarNazi trollkodásai alkotásra serkentették az olvasótábort, ezért ezer köszönet neki!

Most pedig következzék a sztori! Adott egy kis lotyó, egy alapjáraton, akár szalonképes kis leányka, aki annyira keresi helyét eme nagyvilágban, aki bármire képes azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön!

Kattints ide, és nézd meg a(z) picsa1.jpg képet teljes méretben!

Róla lenne szó! Majd mikor megkapta az 50 lájkját és vele együtt a negyed óra hírességét, ameddig ki nem csapják a képére a forever alone-ok, megjelenik egy jóindulatú emberke, aki elkezdi pedzegetni, hogy ez a viselkedés bizony nem menő, hanem ribanczos!

Kattints ide, és nézd meg a(z) picssa2.jpg képet teljes méretben!

Azon már meg sem lepődök, hogy értelmes indoklást arra, hogy miért is készült ez a kép, nem kapunk, viszont érdemes megfigyelni, hogy a „genetikai hulladék” jelző nála is elhangzik! Ezt egyébként a Jersey Shore-ban tolta folyamatosan az egyik picsa, tehát nem meglepő, hogy ez most a leg trendibb oltás!

Kattints ide, és nézd meg a(z) picsa3.jpg képet teljes méretben!

Kedves troll barátunk elég sajátosan ragadja meg a lényeg előtérbe helyezésének lehetőségét, bár nem hiszem, hogy ezt most még a kedves posztalanyunk fel tudja dolgozni! De végül is ki tudja?