Én az életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik! Láttam, tapasztaltam dolgokat dögivel, de az, amibe ma futottam bele, az olyan szinten odab***ott, hogy az agyam le is lökte a szíjat!

Szokásomhoz híven meg szeretnék ismertetni veletek valakit. Mai alanyom: Maunika

 

Eddig semmi extra. A szokásos, gyatra minőségű kép, romasoppal kezelve, bubble effekt, miegymás. De! Láttunk mi már rengeteg mindent, pózolás izommal (vagy a helyével), pénzel, kocsival, fegyverrel. Mindig és mindenkor tükörből, mert az úgy menő.Meg raj! Meg rajság van, meg pénz! Sokunkban felmerült, honnan van a pénz a rajsághoz. Megfejtettem!

Na? Kinek tűnik fel elsőnek? A háttérben? Kék felirat? Na? Senki? Akkor megmutatom másképp:

Bizony-bizony! Rajság van meg ZÁLOGHÁZ! Romasoppal effektelve.

Adatlapján a szokásos navajo-indián kódrendszert használja, mint fajtársai. Embere is van, szóval vigyázzatok!

Azért ez gyönyörű. A roma eszkimó (esetleg svéd) kultúra oltárán adózva helyes kis versikét rittyent ez alá az adatlapnak nevezett agyzsibbasztás alá. Ilyenkor sajnálom, hogy nem beszélek eszkimóul (esetleg svédül), így nem tudom teljes mértékben értékelni eme irodalmi remekművet.

De ugyan mit visz a raj-baba a zaciba? Mint fentebb is említettem, van neki EMBERE! Szép lány mellé minimum egy pujaro, jobb esetben valami kékvérű:

Példának okáért egy olasz herceg. Látjátok azt a 2 (rajban mérve viszonylag szolíd) fuxot a nyakában? Tuti nincs már meg :D (lásd: feljebb)

Ha a pénz megvan, letudtuk a zacit is meg őhercegségét is, akkor irány a helyi dizsi!

Van abban valami szép, ha az ember (??) önnönmagát kurvaként aposztrofálja. Legalább nem áll messze az igazságtól. (Ha valaki tudja, mi/ki az a Troka, legyen szíves és segítsen ki. Köszönöm!)

És ha már az ember lánya ribi, egy kis leszbi lazán belefér. Duna-parton, esetleg hajón, mert az jó!

 

Azért ez szép, valljuk be. Mondjuk lehetett volna egy jobbérzésű ember, aki taszajt ezeken a véglényeken egyet, kettővel kevesebb. Csak a dunai halakat sajnálnám kicsit, de ők meg nem válogatósak.

Búcsúzóul egy "sima" romasoppolt képet szeretnék megosztani veletek, a fent szereplő lányokkal és egy pujaro-val:

 

Ugye mien szép?  A romasoppos effektekre külön ki sem térnék, többször, többen kiveséztük már. Én csak annyit üzenek innen: ne feszengj öcsém, a csajok leszedik a fuxodat meg az órádat, és beadják azt is a zaciba!

 

Köszönöm a figyelmet!