Felnéztem minap a kedvenc oldalamra, ahol a szemem elé is került egy régi ismerős, aki már volt itt a blogon (link a posztban!), mivel akkor is hasonlóan jó képességű fiatalember volt már, csak úgy mint most. Jelen esetben valami kaposvári srác mászott rá a nőjére. A poszt főszereplője mordori (ejtsd: miskolci), aki pénzt is időt nem kímélve fog elutazni azért (igen, nagyon valószínű), hogy elverje a srácot, akiről sajnos még több infót nem találtam. Olvassátok a hűdekeménynek szánt oltást, majd nézzétek meg ki fog titeket is félholtra verni ha hasonlót tesztek:

Kattints ide, és nézd meg a(z) 01-15.jpg képet teljes méretben!

 

Itt még sok minden nem látszik, csupán egy kis kezdő romashop tehetség, melyben mindketten elég jártasak lehetnek, mivel ha hiszitek ha nem, ennek a Punk Nyuszinak (igen, ez egy fiú neve) a saját húga az anyja is, így hát ő is csak ezért szellemi fogyatékos. Ha nem hiszitek, olvassátok el itt.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 02-14.jpg képet teljes méretben!

Na, barátaim, ez a siklóvállú hombárarcú hibbantbuzi fog több száz kilométert utazni, és valószínüleg még jól el is verik a száját. De hát ilyen ez a popszakma.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 03n.jpg képet teljes méretben!

 Ez a lány meg a barátnő lenne, akin mint látjuk nem szép, de legalább buta, de azt megtudtuk, hogy sosem lesz cicababa. Hát ilyen fejjel, amihez egy olyan arc társul kb. baltával faragtak elviselhetővé, nem is lesz. Amúgy ha emlékezetem nem csal, ő is szerepelt már itt, valami igazán igénytelen, a turkálókban is csak a pult alatt rejtegetett  párducmintás gatyában. Több képet nem mertem közzétenni róla, mert már ez miatt is úgy érzem, hogy más botjával se tudnám megpiszkálni, nemhogy a sajátommal.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 04-14.jpg képet teljes méretben!

Ennyi lett volna az éjszakai baglyoknak szánt posztom, további szép estét, és vigyázzatok az almafán rejtőzködő anakondával! Most meg megyek, tovább szívom a vízipipát, Peace&Love