Gondolom a következő videó már eljutott a legtöbbetekhez a fészbúkon. A felállás a szokásos: a segílyes "családszeret" következtében túlerőben lévő cigányhorda aláz és ver meg egy nemzeti érzelmű magyar lányt - kiegészülve napjaink egy fölöttébb veszélyes jelensége, az elcigányosodás eredményével: szép szőke magyar gyerek(ek) nézi(k) nemzettársa/uk megaláztatását, és semmit nem tesz(nek), hogy segítsen(ek).

A verést tulajdonképpen ők érdemelték volna, hátha észhez térnek. És igen, ezt érdemli minden magyar, aki ölbe tett kézzel nézi, hogyan terrorizálnak bennünket az élősködő senkik a saját hazánkban!
Suchman, Gusztos, Fodor, Pokorni és a többiek! Lehet elhatárolódni, felszólalni a cigányterror ellen! Hány videót mutassunk még? (A gyengébbek kedvéért: e kérdések költőiek, nagyon jól tudják, mi zajlik ebben az országban - nekik "köszönhető".)

 


További részletek: http://kuruc.info/r/35/42186/#ixzz1g4axi7Jx

A Kuruc.info kiválóan megfogalmazta röviden és tömören a videó lényegét, és most szeretnék rátérni a posztom címére, hogy valójában mit is takar?...

Random böngésztem a fészbúkon, mikor ráakadtam egy lányra, akivel ránézésre nem volt semmi gáz, gondoltam meglesem az adatlapját. Idáig semmi különleges. Meglestem az üzenőfalát, és egy nagyon érdekes bejegyzést találtam. a fentebbi videót linkelte be neki az egyik ismerőse (itt még én naiv gondoltam valami nemzeti érzelmű a leányzó... végülis az, nemzeti érzelmű, az már más kérdés, hogy melyiké...) Szóval megnéztem a bejegyzést, a kommenteket legörgettem, és ezeket szeretném megmutatni nektek:

Kattints ide, és nézd meg a(z) zsidoo1.jpg képet teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg a(z) zsidoo2.jpg képet teljes méretben!

És a végén szeretném nektek bemutatni az eszméletlen testű vicces kedvű fehér harczos cigányt, 

Ferenc Marcell Pályit!

Kattints ide, és nézd meg a(z) 174942_205329196192085_100001450190064_556493_3486.jpg képet teljes méretben!

Sírjunk, vagy nevessünk?