Az emberek figyelmét általában két dologgal lehet felkelteni: erotika és politika. A politika is szexuális töltettel bír tulajdonképpen, ugyanis az ember rögtön felbassza az agyát, ha erre a témára kerül a sor. Különbség pedig a kettő között: a pinanyalás az erotika, a seggnyalás pedig a politika tudománya.

Na szóval, nem titkolt célom ezzel a poszttal felkavarni kicsit az állóvizet itt a blogon, ugyanis mostanában kicsit kevesebb komment van, mint szokott, másrészt pedig úgy látom nemcsak én érzem egyre reménytelenebbnek a helyzetet itt az országban. Amikor még kis srác voltam, akármilyen szar elvetemült kormány is volt a hatalmon, még nem mertek ennyi mindent megengedni maguknak, pedig már akkoriban is voltak olyan húzásaik, amivel majdnem kiborították a bilit. Persze mindig pontosan tudják, hogy mi az a pont, ahol már nem szabad tovább feszíteni a húrt, nehogy elszakadjon, így fokozatosan szoktattak át mindket a szarra. Pont olyan, mint amikor a békát belerakják egy fazék szobahőmérsékletű vízbe és szép lassan elkezdik alatt a vizet melegíteni. A béka észre se fogja venni, hogy megfő a a vízben, mire elér a forráspontig, csak akkor, amikor már megdöglött. Ha egyből a forró vízbe teszik, akkor persze kiugrik, mert érzékeli a különbséget.

Visszakanyarodva az eredeti gondolatmenetre, mindenféle összeesküvés elméletet kizárva, én arra gondolok ebből következően, hogy a rendszerváltás óta jelenlévő politikai pártjaink egymással összejátszva fokozatosan akarják az országot tönkretenni. Nézzük csak meg azt, hogy milyen népbutító dolgok mennek a tévében, a jobboldali radikális érzelmek mesterséges gerjesztése azáltal, hogy túlszaporítják azt a réteget és engedik szabadon garázdálkodni, akiknek a nevét nem írnám le, hiszen anélkül is tudjátok kikre gondolok.

Ma sétáltam a városban és észrevettem, hogy megint gyülekeztek a "jobboldali" szimptizánsok a maguk 15-20 főjével len az utszán a főtéren, és mikrofonnal, hangfallal skandálták a "becsületesség", "bátorság", "család" féle közhelyeket, miközben az a pár mondat, amit elcsíptem tőlük, igazából semmi érdemi mondanivalóval nem szolgált. Ne csodálkozzon a jobbik párt sem, hogy ilyen kicsi a viszonylagos támogatottsága, hiszen senki nem akar ugató kutyákra szavazni, még akkor sem, ha jók a szándékai. Ha lesz (azaz ismétlem: HA LESZ) következő választás, érdemben úgyis megint az mszp és a fidesz fog egymással versengeni, nekünk pedig mindenképp szar lesz, tök mindegy kit választunk meg.

Nekem egyébként mindegy lenne, hogy ki van éppen kormányon, mert kurvára leszarnám milyen nevük van vagy ki a vezetőjük, ha végre azt látnám, hogy tényleg azért dolgoznak, mert szebbé akarják az országot tenni. Ehelyett azt csinálják, mint mi szerkesztők a nyáron csináltuk: mocskolják egymást és azon versengenek, hogy melyikük a nagyobb jani éppen, mert akinek a kezében hatalom van, az biztos nem fog éhen dögleni akkor sem, amikor már a fél ország éhen halt. Lassan ott tartunk, mint Ukrajna, Románia (SŐT!), akiket pár éve még mi gúnyoltunk ki és csináltunk viccet belőlük, most már elérkeztünk oda, hogy mi lettünk egész Európa szégyene. Gratulálok!

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ha nem is maga a III. VH. van készülőben, de tuti lesz 1-2 éven belül az országban, európában, de akár a világon is egy nagyobb harci helyzet. Nem vagyok se jós, se politikus, csak ez a megérzésem. Én azt mondom mindenkinek: tanuljatok, aztán húzzatok innen el messzire, ahol a tudásotokkal érvényesülni tudtok. Én is ezen vagyok, hiszen egyedül kevés vagyok egy "forradalomhoz", értelmetlenül pedig nem akarom feláldozni magam a semmiért.