Nem tudom, hogy ki miként van vele, de engem kurvamód irritálnak ezek a "és te kinél bankolsz?" típusú reklámok. Nem csak mert fantáziátlanok, hanem mert annyira deviáns célcsoportnak készültek, amit csak remélni tudok, hogy nem gondolt komolyan a bank kreatív csoportja.

Ez a legújabb, síkhülye csajjal megáldott darab, mely szerint biztos háttérrel könnyű álmodozni meg minden bizonnyal az agyatlan fiatalságot célozná (nem tudom mekkora sikerrel). No de hála annak, hogy ez ennyire sablonos darab, jópofa képregényeket lehet belőle készíteni, így most a szépségverseny után egy ilyen pályázatot indítunk. A nyeremény tárgyáról hamarosan tájékoztatunk mindenkit, de annyit ígérhetek, hogy megéri!

 * Sickfuckchick ne aggódj, megvan mi lesz a nyereményed, nem felejtettünk el, csak még a gyártásáról egyezkedünk. Úgyhogy nyugi és puszi a hasadra.

A pályázatokat új címünkre, a [email protected]-ra
küldjétek, témaként megjelölve: KÉPREGÉNY PÁLYÁZAT

A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2011. 10. 31, 08:00

Az ez után érkezett pályaművek nem lesznek versenyben
így nem lesz esélyük a nyereményre sem...

Íme pár példa tőlem arra, hogy milyen dolgokat is várunk. Az üres képregényt alul találhatjátok meg. Ha lehet a bank bevezető jelentének szövegéből induljatok ki...

v v v   Na ebből lehet kiindulni...   v v v