Nem is olyan régen már láthattatok egy sajátos hangvételű (igazán shukár) Klikkesedjél verziót és bár félő, hogy sokaknak már az is eléggé megfeküdte a gyomrát, most jön még csak a desszert.

Néha kurvára nem értem a fiatalokat. Persze én sem vagyok aggastyán (22 évvel a hátam mögött ez még elég korai kijelentés lenne) de akkor is felhúzom a szemöldökömet néha amikor látom, hogy mennyire más mentalitással állnak a fiatalok (vagy sokszor a velem egykorúak, sőt, az idősebbek is) bizonyos témákhoz. Régen még teljesen más volt a helyzet. Amikor én voltam általános iskolás, akkor még koránt sem volt ekkora hatalma a tévének. Persze ki ne akart volna anno mondjuk Hegylakó vagy Batman lenni, de ami most folyik az teljesen más. A most következő videóban nem világi rajos legények és leányok szerepelnek majd (ők elrepültek a boszorkányseprűvel a sarki bisztróba) hanem diákok akik a suliban (hol máshol?) adták elő a Klikkesedjél című dalt méghozzá beöltözve a VV4 egyes szereplőinek. Nem cosplay ez hanem egyszerű majmolás.

De tényleg ennyire mély benyomást tud kelteni egy hajlott hátú, örök vesztes (Alekosz), egy hisztis picsa (Éva) és két retek cigány, meg persze a többiek: a picsaszájú Szandika, a gyökér Olivér meg az homárpornós Jerzy? Ekkora befolyással lehetnek ezek a média mocskából előmászott senkiháziak a fiatal generációra? Nos, a válasz: igen. Hiszen emlékezzünk csak vissza, hogy hány olyan poszt volt kinn itt is amelyekben megszemlélhettétek, ahogyan a Facebookon egyre másra születnek az újabb és újabb bejegyzések VV Alekoszról, avagy VV Béciről. Ugyan fogalmam sincs, hogy mostanában mi a helyzet de nem lennék meglepve ha az üzenőfalak el lennének árasztva a VV Veronikáról, avagy a VV Seherezádéról (szép magyar név, nemde?) szóló bejegyzésekkel. És még mondják, hogy a tévének nincs hatalma. Tanulságos videó alant: