Sziasztok a nevem Hoover és új szerkesztő vagyok az Agyiszint csapatában!

A posztjaim leginkább zenés posztok lesznek, amikben egyaránt megtalálható lesz förtelmesen szar kevésbé jó és kifejezetten jó zene. DE! Nem csak annyiból fognak állni, hogy kiteszek egy videót és akkor tessék hallgatni a zenét. Igyekszem majd bemutatni az adott zenekart/előadót és a stílust is, amiben alkot. Továbbá a zenés posztok mellett ugyan úgy publikálni fogok emós, rajos, alfahímes mocskokat egyéniségeket. Valamint nagyon ritkán lesznek hosszabb és egy kicsit elvontabb olvasmányos posztjaim is.

De, hogy ne csak a pofám jártassam, máris hoztam nektek egy stílust. Ez a stílus pedig az electrocore.

Az electrocore-ról annyit kell tudni, hogy az úgynevezett metalcore és az elektronikus zene kombinálásából jött létre. Egyfajta átmenet a kettő között. Így egyaránt megtalálható az ilyen bulikon a full kivart fülltágítós hülyegyerek, a discos buta picsah és a pulihajú egyéniségh. Magának a stílusnak rengeteg alfaja létezek, úgy mint a nintendocore vagy trancecore. És nagy sikereknek örvend Amerikában, Angliában és Olaszországban, de hazánkban is található néhány zenekar, ami ilyen zenét játszik. Ugyan akkor számos ellenzője is akad a stílusnak és az ebben a műfajban alkotó zenekaroknak. Mondván, hogy megszégyenítik a metalt vagy épp az elektronikus zenét. De hogy tudjátok, hogy miről is van szó, jöjjön néhány videó.

Az első legyen egy hazai banda, név szerint a Claps for Caroline
  

A második a brit Enter Shikari.

A harmadik az angol Asking Alexandria

A negyedik és egyben utolsó zenekar pedig az olasz Helia. Méghozzá egy Lady Gaga feldolgozással.

Remélem, hogy a sok raj, emo, alfahím és egyéniségh mellett ez a poszt is elnyerte a tetszéseteket. És ha akartok még ilyen vagy ehhez hasonló posztot, akkor azt írjátok meg nekem. Akinek pedig nem tetszett, annak csak anynit tudok mondani, hogy várja ki a következő posztomat, ahol majd egy sima, átlagos agyiszint témával fogok jelentkezni.