Egy olyan formát találtam nektek, hogy amikor végigpörgettem a fotóit, párszor felszisszentem, azt gondolva, hogy kurvára nem szeretnék Sarkadon lakni, mert kicsit rosszak lehetnek a nemzetiségi arányok. De ha ott is laknék, nem járnék a helyi diszcsóuba bele, mert ott még rosszabbak.

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_adatlap.jpg képet teljes méretben!

Az adatlapjából megtudtam, hogy nincsen semmi, csak foci, meg rush. Valószínűleg ezt a három szót tudja leírni. A beceneve pedig "speed vs kádi", remélem, az amfetamin fog győzni.

Nézzük először a szokásos romashop-os képeket:

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_9.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_8.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_4.jpg képet teljes méretben!

Kis alli, alli kadi, 50 cent és speed. Minden, amire egy raj gyereknek szüksége van.

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_7.jpg képet teljes méretben!

Ez meg azért... Szóval ha egy magyar ember kidobna valami fehér büszkeséges feliratot a közösségi oldalas profiljára, akkor az csúnya rászistáfásisztá cselekedtnek minősülne, nem? Amúgy nem is tudtam, hogy van "Barna Büszkeség" is, de jól alliterál. Na de most szúrjunk rá, hogy milyen kis vidám társaság tagja barátunk:

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_2.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_3.jpg képet teljes méretben!

A baloldali gyerek arcán azért igényes a skorpiós tetoválás nem? Ilyen megnyerő fizimiskával biztosan valami köztiszteletnek örvendő, megbecsült hivatást gyakorolhat, mondjuk ügyvéd, orvos, vagy egy köcsög kis naplopó.

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_5.jpg képet teljes méretben!

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_6.jpg képet teljes méretben!

Újabb szimpatikus, roma fiatalemberek. Jó lehet ez a dizsi, ahova járnak, nem? Biztosan mindenki kedves, előzékeny, és nincs kötés, vagy feszülés. De most tekintsétek meg inkább azt a képet, amelyik a személyes kedvencem, nemhogy a sráctól, de nagyjából az összes kép közül, amiket eddigi szerkesztői pályafutásom során a bodzaszedőknél találtam.

Íme:

Kattints ide, és nézd meg a(z) Ali_1.jpg képet teljes méretben!

Szerintem önmagáért beszél ez a fotó, de azért tényleg külön említésre méltóak ezek az arcok. Nem tudom, hogy vajon ez beállított kép-e, vagy ez általános hangulat arrafelé, de a farmerdzsekis csóka arckifejezése annyira durca, hogy még itt a gép előtt is mindjárt magam alá szarok. (Bár lehet, hogy ez csak a gyomorrontásom.) A kép közepén lévő fiatalember szintén nagyon haragos, mintha azt akarná mondani: "Ne fotózzá, dicsák, me belídszálád a bökőm, té!!" A nyaktetkós, bajszos gyereken meg látszik, hogy ha helyzet alakul ki, és tényleg elő kerül a bicska, akkor ő is cselekszik. Elképesztő...

A szám, amit küldök neki(k):