Kedves fiúk, és leszbikus hajlamú leánykák,

Most megtanulhatjátok miért nem jó csak hébe-hóba ide-oda elmaszatolgatni egy nőn, és miért fontos a másik fél kielégítése is. Franciaországban (tudjátok, ahol a csigákat eszik, meg furán táncolnak a fekák), egy faszinger elég fura módon szívta meg a válást, ugyanis kártérítést kell fizetnie, mert nem elégítette ki nejét.

Az mi már?

A hír szerint a (nyilván már amúgy is elég költséges, de minden pénzt megérő) válás után az exfeleség újra bíróság elé állt, kártérítést követelve azért, mert férje nem szexelt vele eleget a házasság 21 éve alatt. Ez már magában is egy elég bizarr dolog, de a poén csak most jön, ugyanis a bíróság az asszonynak adott igazat és megítéltek neki még tízezer eurót is (körülbelül 2.700.000 forint).

Az exférj Jean-Louis B. (tán Balfasz) arra hivatkozott, hogy kimerültség, és bizonyos egészségügyi problémák miatt nem tudott teljesíteni az ágyban. A nőt persze ez nem hatotta meg, ő már a válást is arra alapozva kérte, hogy nem volt elég szex - bár most felmerül a kérdés, miért ment hozzá a csávóhoz. Feltételezhetjük, hogy a dákesz ugyan nem volt vastag és kemény, ellenben a faszi tárcájával...

A per az elsőfokú ítélet meghozatala után másodfokra vándorolt, de az újabb perben ítélkező bíróság sem fogadta el a férfi védekezését, és kimondta, hogy “a szexuális viszonynak a házasságnak részét kell képeznie”, így a kártérítés jogalapja a házasfelek “életközösség” létrehozatalára vállalt kötelezettsége lett. Az Aix-en-Provence-i legfelsőbb bíróság bírója így indokolta az ítéletet, amely szerint a tízezer eurót meg kell fizetni a feleség számára, ugyanis “a férj és feleség között a szexuális kapcsolat fejezi ki az egymás iránti gyengéd vonzalmat, és ebben az esetben ez hiányzott. A házasság megkötésével a két fél arra vállal kötelezettséget, hogy mindenben megosztják egymással életüket, és ez egyértelműen azzal jár, hogy szexuális viszonyt létesítenek egymással.”

Az (állítólagos) 21 szexmentes évért tehát 2,7 millió forint kártérítés jár (egy évnyi szexmegvonás ellenértéke így körülbelül 130.000 forint - bezzeg ha fizetni kéne érte egy heti adag ennyi). Gyakoroljatok, nehogy ide jussatok, és ne kurvázzatok, ha nincs lehetőségetek válogatni, az a ti hibátok lesz...

És mi itt a tanulság?

  1. Nőt csak akkor veszünk el, ha meg tudjuk rendesen... (nos azt hiszem ezt értitek).
  2. Ha erre nem vagyunk képesek, legalább tanuljunk meg kókadt fasszal b*ni (jól jön az majd nyolcvanévesen - bár akkorra már biztos lesz super-super-super viagra a végképp reményteleneknek).
  3. Ha ez sem megy legyen kéznél kéjrúd és elem...

A férfinek elég lett volna azzal visszautasítania a vádakat, hogy ő igenis kielégítette a nejét, bizonyítsák csak az ellenkezőjét ha már vádaskodnak. Ugyanis nem hiszem, hogy a nőnek az összes (vagy akár néhány) ilyen félresikerült estével kapcsolatban lenne videója. Meg egyébként is (és ez lesz az ezzel kapcsolatos kérdés): egy nőről pár órával a szex után ugyan még meg lehet állapítani (törvényszéki nőgyógyászati vizsgálattal), hogy volt-e aktusa, de ki az aki 21 évre visszamenőleg ezt bizonyíthatná? A kielégülést meg főleg, mert azt a nőgyógyász sem tudja megállapítani.

A végkövetkeztetés: ha nem megy a szex, legalább ne valld be a bíróság előtt, főleg ha perel az ex-asszony...