Nem tudom ki emlékszik még közületek a legutóbbi pályázatunkra, amikor is lányokat kértünk meg arra, hogy a kedvenc szerkesztőjük nevét írják fel egy papírra és küldjék be nekünk. Igen ám, de ez csak sima rajongói dolog volt, és bizonyára sok olyan női olvasónk van, aki nem azért nem küldött nekünk ilyen képet, mert szégyellős, hanem mert minden szerkesztőt egyformán utál ;D

Most egy olyan versenyre gondoltam, ahol csak simán be kell küldened magadról egy képet, valahol elhelyezve egy Agyiszint felirattal. Fontos, hogy ne számítógéppel legyen rászerkesztve, mert ennyi erővel bárki küldhet képet valami random csajról, így tudunk megbizonyosodni a kép valódiságáról. Érdemes lenne egy nevet is írnotok, mindegy hogy valódi név, blogos kommentelői név, vagy csak egyszer használatos álnév, mert a szavazásnál a név nélkül beérkezett képeket nem tudjuk megszavaztatni.Ilyesmi képeket várunk, mint pl ez itt:

Kattints ide, és nézd meg a(z) agyiszintnek.jpg képet teljes méretben!

Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, vagy mekkora a melled, hanem az, hogy küldj nekünk képet magadról és mutasd meg, mennyire  vagy tökös csaj (nem összetévesztendő a pöcsöslánnyal). Szóval nem kell ráírnod a képekre, melyik szerkesztő a kedvenced, az a lényeg, hogy egy agyiszint felirattal pózolva (lehet akár a testeden is), valami igazi vagy álnévvel küldj nekünk képet, hogy benevezhessünk téged a versenyre. Nincs semmilyen korhatár. A nyertes egy meglepetés ajándékot fog kapni a szerkesztőségtől, ami nem csak kamu, hanem tényleg valódi nyeremény lesz. Nosza csajok, lehet fotózkodni!

UPDATE:

 Mivel ideiglenesen az emailrendszerünk technikai okok miatt beszart, így az általatok küldött leveleket nem kaptuk meg. Addig is ideiglenesen, míg a hibát el nem hárítjuk a vitriolos email címre küldjétek a levelet, tehát: [email protected] .A levél tárgya "agyiszint szépségverseny" legyen. Az ajándékot postán küldjük ki majd a nyertesnek.

Tehát még egyszer az emailcím, ahova a képeket küldjétek: [email protected] . Megértéseteket köszönjük, dolgozunk a hiba elhárításán.