Most egy tőlem nem megszokott poszt következik. Ugyan eme "írói" arcomat itt ezen a blogon nem, (vagy csak nagyon ritkán) mutatom meg, még nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Amikor valami fontos témát találok, azt "kötelességemnek" érzem megosztani, azokkal, akik körülvesznek, azoknak, akiknek szól. (A posztban megrázó képsorok, videók találhatóak, ezért kérem mindenki ennek tudatában tekintse meg azokat.)

Krokodil... így nevezik azt az új drogot, amelyet az oroszok használnak a drága heroin helyett. Sokkal erősebb a hatása és a heroinnal ellentétben egy adag akár 600 forintból is elkészíthető. A továbbiakban a "krokodil" élettani hatásait fogom leírni illetve eme szer használóiról készült videókkal fogom prezentálni a várható hatást, ami nagyon rövid idő alatt jelentkezik. A lövés helye elzöldül és a használóját "felfalja" ezért is lett a szer "krokodil".


Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!

Három fiatal indul útnak a közeli hipermarketbe, ám előtte meglátogatnak egy helyi gyógyszertárat. Fejfájásra panaszkodva egy kodein alapú fájdalomcsillapítót vesznek, teljesen legálisan, hisz vény nélkül kapható. Majd folytatódik a túra egészen az előbb már említett bevásárló központig. Amire szükség van egy kis sósav, jód, esetleg öngyújtófolyadék. Amint hazaérnek elkezdődik a főzőcske...
Miután egy barnás, ragacsos amorf anyag marad vissza a főzőedényben, előkerülnek a piszkos, használt fecskendők és tűk, minden sterilitást mellőzve.


Ez a "szegények heroinja", ahogy Oroszországban a helybéliek nevezik. A kívánt mámor úgy beteljesedik, mint ha tiszta heroint használtak volna. Egy-két hét múlva gennyes, rothadó sebek jelentkeznek a végtagokon, amik egészen csontig hatolóan mélyek. Néhány hónap elteltével a sebeket felváltják a hatalmas fekélyek, sok helyen már a csontok is kilátszanak, de nem tudnak lemondani a fantasztikus érzésről, amit a krokodil okoz. Használata során a bőr előbb elszürkül, majd teljesen húsig lehámlik, nemsokára megkezdődik a hús szószerinti rothadása, addig amíg le nem "esik" a csontról.

Eme drog használóinak várható élettartama a legjobb esetben is két-három év, de átlagosan egy év.. Ezért reménykedjünk, hogy kis hazánkban sosem fog elterjedni, de mivel előállítása kisebb vegyészeti alapismeretekkel (vagy akár anélkül) könnyen, gyorsan (fél óra) alatt elkészíthető.
Gondolkodjatok el, vajon megéri ez... Szerintem nem! Minden drog méreg, van, ami látványosabban, van, ami észrevétlenül, de MINDEGYIK előbb vagy utóbb beveri az utolsó szöget a koporsódba.