Rég volt már hasonló posztom, mert igazából neten politizálni olyan, mint innen a képernyő mögül azt írni Orsós Gazsi kigyúrt 150 kilós fuxos képéhez, hogy "Ejj de bevágnám a gázkamrába!!4négynyócnégy!" Aztán persze ezeknek a hobbináciknak, akiknek itt nagy a pofája, azok többnyire élőben vigyázzba állnak az ilyen Orsós Gazsik előtt és még a pénztárcájukat is odaadják nekik, pedig szegény csak az időt akarta tőlük megkérdezni, vagy esetleg egy szál cigit kért tőlük. Otthon aztán majd bosszúból a haverjai előtt jól lebüdöscigányozza őket és beleköt az első 40 kilós punk gyerekbe, akivel az utcán találkozik. Ezek a skinheadek, és jöjjön egy kevésbé igényes, de annál megmondósabb posztom az előzőeknél, amelyek >ITT< és >ITT< találhatók meg.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 1-1.jpg képet teljes méretben!

Na ja, mondhatnátok, hogy nekem is itt a nagy csak neten a pofám. Én élőben is ugyanígy ki merem mondani a véleményem és felvállalom magam, de mivel ez egy blog, amit több ezren olvasnak, így teljesen érthető, hogy kénytelen vagyok ebben a formában leközölni a gondolataim.

Ami azt illeti, nekem kurvára elegem van belőle, hogy itt Magyarországon minden ember azt hiszi, hogy ért a focihoz meg a politikához, és hogy nála jobban senki nem tudja mit kéne csinálni. Gondolkoztatok már azon, hogy nem véletlenül vannak szakemberek? Benne van a nevükben, hogy "szak" és "ember", tehát feltehetően ért ahhoz, amit csinál. Azért az milyen lenne már, ha valaki elmenne az orvoshoz, hogy "hádde doktor úr, az a betegség nem is így van, mert a szomszéd Bözsi nénnye azt mondta, hogy úgy van. Tessék csak nekem másik receptet írni!". Ugye, hogy mindenki belátja, hogy ez mekkora faszság? Na ugyanez a helyzet a politizálással is: mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá, közben meg kurvára nem, csak míg az orvosnak senki nem mer beszólni, mert nyilvánvalóan tudja, hogy faszság lenne, itt, ebben az esetben viszont  mindenki okosabbnak képzeli magát a politológusoknál. Azon mellesleg elgondolkoztatok már, hogy miért van és miért kell ennyi párt, ha mindegyik azt hiszi magáról, hogy neki van egyes-egyedül csak normális programja és ideológiája?

Kattints ide, és nézd meg a(z) 3.jpg képet teljes méretben!

Ne mondja nekem senki, hogy a kurucinfo nem egy agymosó oldal, mert az. Ha nem lennének ők is, a Jobbik is, meg úgy egyáltalán az egész turbómagyar társadalom ennyire agresszív és szélsőséges, akkor lehet több eredményt tudnának elérni ők is. A minap vettem Móricka újságot, abban olvastam egy tanmesét, amit leírok ide nektek is és vonjátok le belőle a konzekvenciát:

Gyűlölködni tudtok, egymást hibáztatni, magatokat mosni, másokat áztatni!

Önérdektől fűtve hazudni, cselezni, csalni, ravaszkodni, s bárkit kibelezni!

Eladják a hazát? Kifosztják a magyart? Miért csattogtatjátok emiatt az agyart?

Rajtatok állt, kár más bűnbakot kutatni! Egy mesével ezt most be fogom mutatni:

 

Van egy gazda, házzal, földdel, jószággal.... csakhogy meg van verve sok fene kórsággal!

Hanyag, lusta, korhely, s kártyázni is szeret, így hát házanépe ritkán lát kenyeret.

Van egy róka, kóbor, csalafinta fajta. Jó szimatú, fürge, rőtes bunda rajta.

Vinné a baromfit, leginkább a libát, lyukas az ólajtó, megleli a hibát

Elhordja a szárnyast, nem hagy mutatóba! Ki a vétkes ebben? Bizony nem a róka!

Kutyája már rég nincs e trehány gazdának. Verte, éheztette, s eladta kolbásznak.

Kirabolják folyton, fél a pereputtya! KI a hibás ebben? Bizony nem a kutya!

 

És e mulya gazda kártyában sem nyerő, ezért adóssága egyre csak nő!

Földjét is eladja, kénytelen rendezni; ki a bűnös ebben? Csak az, ki megveszi?

S hogy ezáltal saját magát dönti romba? Leszarja a korhely, nem jön izgalomba.

Házát elherdálja, jószágát eladja; pereputtyát szép nagy trágyaságban hagyja!

 

S jön, hegyes villával az, ki majd kiganéz, eliszkol a gazda; szerinted visszanéz?

Ha vakon, remegve pislogsz ki a szarból, s beléddöf a villa, mihez kezdesz akkor?

Nem tudom ki az, aki elolvasta ezt a verset (meg egyáltalán a posztot, mert ugye manapság nem divat olvasni sem), de szerintem elég elgondolkodtató. Nem másokat kéne hibáztatni, hanem először mindenki saját magában keresse meg a hibát. Ezért utálom például a nagyon vallásos embereket is, mert miközben "isten igéjét" hangoztatják ájtatos módon, addig közben verik a családjukat, alkoholizálnak, másban élik ki magukat, és azt hiszik, hogy ez a helyes, hiszen ők hívő emberek és amit ők tesznek, az csak jó lehet. Ugyanez a helyzet azokkal is szerintem, akik a szélsőjobboldali eszméktől feltüzelve azt hiszik, hogy magyarabbak bármelyik magyarnál, közben meg Hitlert  éltetik - akinek egyébként nem tudom, hogy mi köze van hozzánk, magyarokhoz.

Kattints ide, és nézd meg a(z) 2-1.jpg képet teljes méretben!

Ami még problémám ezekkel az emberekkel, hogy állandóan siránkoznak és olyan pesszimisták, hogy olyat még a föld nem látott. Ha minden nap azt hangoztatják, hogy milyen szar nekünk magyaroknak és hogy el fogunk veszni, akkor azzal még maradék kedvét is elveszik az embereknek attól, hogy akár csak megpróbáljanak ehhez az eszmével azonosulni. A kurucuos "poénok" azon túl, hogy ezer éves vótmááá az összes, emellett még csak mosolyra sem fakasztanak engem. Próbáljátok meg belátni, hogy nem fekete meg fehér a világ. "Aki nincs velünk, az ellenünk van" című szöveg egy nagy baromság, mert én is magyar embernek tartom magam, de szégyellném, ha ilyen ideológiát kéne vallanom, amit a skinheadek vallanak, mert nem itt kezdődik a magyarság.

Én azt gondolom, hogy gulyáskommunizmus alatt volt a legjobb dolgunk, hiába a szovjetek uralma alatt éltünk, és így 20 év után is minden szart rájuk akar kenni a mostani politikai vezetés. Ez az én véleményem, aki akar, az kommenben vitatkozhat velem. A "büdöscigányzsidókomcsi" jellegű válaszokra természetesen nem fogok reagálni, csak azokra, amelyek értelmesen lettek megfogalmazva.

Kattints ide, és nézd meg a(z) lyukas_zaszlo.gif képet teljes méretben!

Összefoglaló: Miről is szólt ez a poszt? Mint az elején írtam, eltért az eddigiektől az egész témája, de összességében mégis hozzájuk kapcsolódott. Nem attól leszünk nagyobb magyarok, ha pártokban, cigányokban, zsidókban, netán egymásban keressük a hibát. Ha le is győzünk egy vélt vagy valós ellenséget - mondjuk azokat a magyar embereket, aki nem ezt az ideológiát vallják, vagy a magát magyarnak valló zsidókat - akkor valójában nem győztünk, csak még jobban vesztettünk. Ezekkel csak magunk alatt vágjuk a fát. Kellene már végre egy vezető személyiség, akinek megvan a kellő intelligenciája, ereje, tekintélye és szervezőkészsége, hogy ezt a "birka népet" - azaz minket, magyarokat - a helyes irányba terelje. Nem Orbán Viktor fog minket kivezetni ebből a szarból, nem is Vona Gábor, hanem egy igazi forradalmár, akinek talán még a nevét sem ismerjük most, de szerintem erre még várnunk kell....