Kattints ide, és nézd meg a(z) r_peniszmeretek_vilagszerte.jpg képet teljes méretben!

Az interneten keresgélve sok érdekes dolgot találhat az emberfia. Olvashatunk cikkeket bármilyen témában, nézhetünk térképeket a világ bármely tájáról, de akár statisztikákat is tanulmányozhatunk. Ilyenkor, böngészés közben döbben rá a mezei internetfelhasználó, hogy szószerint bármiről lehet statisztikát készíteni; az amerikai gazdaság negyedéves teljesítményéről vagy akár a tavaly levágott sertések átlagsúlyáról. A tektonik csávók által egy hónap alatt vásárolt hajzselé tonnában mért össztömegéről éppúgy, mint a rajoknak egy év  alatt eladott szamurájkardok átlagos hosszáról.

Aprópó hossz...az interneten gyanútlanul böngészve botlottam bele az alábbi térképbe, mely tájékoztatást ad arról, hogy országonként mekkora a férfiak átlagos farokhossza. A térkép színezéseit értelmezve meglepő tényekre derül fény...

 A legkisebb hancúrlécet a piros, a legnagyobbat pedig a zöld szín jelenti. Mint tudjuk, a legkisebb fütykössel a távolkeletiek (kínaiak, japánok, indiaiak stb.) rendelkeznek, míg a legnagyobbal az afrikaiak (a szudániak vannak az élbolyban). Ami már kicsit meglepőbb az az, hogy egyes dél-amerikai népek (Columbia, Venezuela, Bolívia férfilakossága) is a nagyfarkúak mezőnyébe tartoznak. De ne feledkezzünk meg az európaiakról sem, különösképp azért nem, mivel Európában mi, a magyarok vezetjük a farokhossz-versenyt !

A dolog statisztikai oldalát nézve erős kétségek vetődhetnek fel a tisztelt olvasóban. Hogyan tudták kideríteni a tudósok ezeket az intim részleteket? Bekopogtattak minden lakás ajtaján, és megkérdezték az ott élőket, hogy "Ön mekkora lompossal rendelkezik" ? Vagy más úton jutottak hozzá az eredményekhez? Mennyire reprezentatívak ezek a statisztikák? És vajon mekkora ezen adatok orvosi jelentősége? Vagy csak poénnak szánták az egészet?

 

Már biztos nagyon izgatottak vagytok, ITT lenne a várva várt térkép