Miután jelentkeztem szerkesztőnek erre az oldalra,  elég hamar tudatosult bennem, hogy az emberek valójában mit várnak az Agyiszint-től. Az olvasók igazából példamutatást várnak tőlünk. Azt szeretnék, ha utat mutatnánk nekik ebben a sötét világban, hogy miképpen éljék életüket. A Rockerek.hu-t bebarangolva összegyűjtöttem pár hasznos életmód tanácsot a számotokra.

Összesen 11 hasznos tippel tudok nektek szolgálni, amivel jobbá tehetem a szürke hétköznapjaitokat. Mind ideológiailag, mind stílust és megjelenést tekintve meg fogtok változni, amennyiben megfogadjátok a baráti tanácsaimat. Nem lesz könnyű, de ha következetesen végigcsináljátok ezt, akkor meglelhetitek az Igaz Stílust.

 

1. Tipp: Gondolkodj el az élet értelmén!

Ne foglalkozz a körülötted lévő rohanó világgal! Tarts egy kis pihenőt és ülj le elmélkedni a szobádba. Nyugodtan kezdj bele véget nem érő eszmefuttatásokba. Nem érted, hogyan működik a világ? Gondolkodj rajta egy kicsit.

Azt tanácsolom, hogy szerezz be egy koponyát is a gondolkodáshoz. Csontos barázdáit tanulmányozva egészen más szemszögből szemlélheted meg az eddig megismert világot. Lehet, hogy hetek múlva sem jössz rá semmire, de legalább addig is pózoltál egy jót!

*Ha a koponyának ősz haja és szemüvege is van, az kimondottan előnyösnek bizonyulhat.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_ket_koponya.jpg képet teljes méretben!

 

2. Tipp: Járj egyet a közeli erdőben!

A természet lágy ölén sokkal kellemesebben ellehet gondolkodni az élet értelmén, mint egy zajos nagyvárosban.  Egy ilyen nyugodt környezetben megtanulja az ember, hogyan élvezze a csendet. De ha már ráérsz elmélkedni akkor dolgozzá is;  kaszáld le a gazokat, etesd meg az erdei állatkákat, vagy segíts az arra járó turistáknak!

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_kaszas_rocker.jpg képet teljes méretben!

 

3. Tipp: Legyél igazi Harczos!

Vegyél egy olyan halálos fegyvert, amit még a jó öreg Conan is megirigyelne. De attól, hogy vettél egy csillogó-villogó szamurájkardot, még nem szabad elbíznod magadat! Nem verheted le az összes diszkópatkány tektonikot, és nem kaszabolhatod le az összes rajt, aki a képedbe shukárkodik.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_kardos_conan.jpg képet teljes méretben!

 

4. Tipp:   Tanulmányozd a szubkultúrákat!

Egyik-másik szubkultúrának sokkal tartalmasabb az ideológiája, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Ha valaki igazi filozófus szeretne lenni, akkor elengedhetetlen az, hogy minél behatóbban megvizsgálja a társadalom ezen alcsoportjainak a gondolkodásmódját. Legyél taréjos punk, hosszúhajú rocker, sírdogáló emós, vagy akár internet-náci; mindegyik bandának megvan a maga világszemlélete és a maga igaza.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_rakker_villa.jpg képet teljes méretben! 

 

5. Tipp:  Kezdj el zenélni!

A zene az önkifejezés egyik legjobb módszere. Mind a dallam kitalálása, mind a szöveg megírása közben szárnyal az ember fantáziája. Ha igazi egyéniség akarsz lenni, próbáld ki a következőt: menj el egy régi várromhoz gitározni. Ez aztán az igazi Rock, amikor Kő kövön nem marad!

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_rock_rock.jpg képet teljes méretben!

 

6. Tipp:   Pogózzá bazz!

Ha zenélni tudsz, akkor pogóznod is tudnod kell. Mégis milyen koncert-látogató az, aki csak kultúráltan tud zenét hallgatni? Ne legyél jólnevelt! Ugorj be a tömeg közepére és pogózzál, mint egy eszelős! A visszahúzodó koncertezőket is csald be a kör közepére, és mulasd át úgy az éjszakát, mintha az az utolsó estéd  lenne!

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_pogozza_bazz.jpg képet teljes méretben!

 

7. Tipp:  Legyen tetkód!

Célszerű, hogy a jövendőbeli tetkód ábrázoljon is valamit, illetve kifejezze a gondolkodásmódod egyik elemét. A képen látható páciens vélhetően matróz, ezért ragaszkodott a vasmacska szimbólumhoz. A fülét pedig egy gonosz kalóz lyukasztotta ki.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_tetko_tipp.jpg képet teljes méretben!

 

8. Tipp:   A fejeden is legyen tetkód!

A fejen elhelyezett tetkó még kifejezőbb, mint a más testrészeken (kar, mellkas, has, esetleg segg, farok, punci) lévők. 

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_sas_fej.jpg képet teljes méretben!

 

9. Tipp:   Népszerűsítsd az amerikai kultúrát!

A U.S.A az egy remek hely. Számos cool dolgot adott a világnak. Ezalatt a Mekis sajtburgert éppúgy értem, ahogy az Amerikai Pitét vagy a Rém rendes család sorozatot. A fogyasztói társadalom rengeteg előnyéről pedig még nem is beszéltem (biztos van, de még  egyet  se tapasztaltam meg ezek közül).

*Amennyiben nem így gondolod, akkor Harcipuffancs darabokra fog széttépni! Gondold meg, már a fuck-off-ja is nagyon félelmetes!

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_harci_puffancs_fuck_the_usa.jpg képet teljes méretben!

 

10. Tipp:   Ne legyél kétszínű!

Mindig törekedj arra, hogy őszintén viselkedj más emberekkel. Inkább mond a szemükbe a keserű igazságot, minthogy kedveset hazudjál. Ahogy a belsőd, úgy a külsőd se legyen kétszínű. Amennyiben a hajad kétféle színben is pompázik, akkor sürgősen fesd át egyszínűre.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_ketarcu.jpg képet teljes méretben!

 

11. Tipp:   Mindig legyél vidám!

 Az életvidámság az nagyon fontos. Ha boldogan kelsz fel reggelenként, akkor még a siralmasnak induló napjaidat is képes vagy bearanyozni. Felfedezed azokat a lehetőséget, amiket szomorkodva nem vennél észre. És a pozitív kisugárzásoddal még másokat is jókedvűvé tehetsz.

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_vidam_srac.jpg képet teljes méretben!

 

11+1. Tipp:   Ha a 11. pont nem jön be akkor: Legyél sínbohóc!

Az emberek mindig is vágytak az izgalmas helyzetekre. Egy kis bándzsi-dzsámping, hegymászás, ejtőernyőzés. Ám a mai világunkban egy újabb műfaj hindult hódító körútjára, amely a Napiszar-on vált népszerűvé. Ez a játék nem más, mint a Sínbohóckodás

Az új őrületet bárki kipróbálhatja, nem fontos a vasút mellett lakni. A kezdők akkor pózoljanak, amikor nem jön a vonat, haladók pedig akkor, amikor igen!

Kattints ide, és nézd meg a(z) r_igazi_pozolj_sinen.jpg képet teljes méretben!