Sziasztok!

Bizony, eljött hát ez az idő is: 2 éves lett a blog. Még élénken él az emlékezetemben, mikor a tavalyi szülinapos poszt kiment – egyáltalán nem is volt az olyan régen nekem. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiótoknak vannak kellemes, és szép emlékei a mi kis blogunkról már eddig is. Nos, a megemlékezős poszt majd egy kicsit később érkezik, ezúttal egy Pályázatot szeretnék megosztani veletek.

A lényege az lenne, hogy megmutassátok Ti, olvasók is, hogy gondoltok a szülinapunkra.

Ezért, ha van egy kis feles időd, akkor csupán egy "Happy Birthday Agyiszint!" feliratot kellene beküldened nekünk, amit írhatsz akár egy darab papírra, egy füzet hátuljára, vagy az iskolában a táblára is (persze csak szünet alatt). Akár kirakhatod kövekből/faágakból az utcán, akár felrajzolhatod alkoholos filccel egy kirakat üvegére, vagy a tenyeredre – mi a Te fantáziádra bízzuk. Ha gondolod, kiegészítheted egy-két jókívánsággal, hozzáfűznivalóval is.

A beküldött alkotásokat az oldal címére várjuk: [email protected]

Jeligének írd oda, hogy "Szülinap"

Minden egyes alkotás közzé lesz téve, azaz 100%-ban biztos lehetsz benne, hogy a beküldött anyagod hamarosan viszontláthatod itt, az oldalon. Ha szeretnéd, hogy a nickneved is kikerüljön, akkor akár szerkeszd rá a beküldött képre (képekre), akár írd hozzá az e-mailedhez.

Előre is köszönjük!

Agyiszint Team