Üdv, muszáj volt előrehoznom ezt a réges régi posztot, mivel az egyik alany kedveskedett nekem egy levéllel. Név szerint "welem yól yársz" ostobenko netharczos volt az, aki megint többnek érzi magát mint ami. Tehát közkívánatra újra itt a poszt Drága ;D Csak neked, csak most! Levél a poszt végén, kékkel.

Sziasztok!

Egy pár nappal ezelőtti posztra reagálva jelentem be a blogra való visszatérésemet, legalábbis gyakrabban fogok jelentkezni mint eddig, ami ugye nem is nehéz egy hónap, szinte teljes kihagyás után. Tehát pár nappal ezelőtt, Mr Blooby kolléga posztjában megint voltak páran akik nem bírtak magukkal, minősíthetetlen stílusban nyilvánítottak véleményt. Nem a negatív kommentek miatt született ez a poszt, hanem amiatt, ahogy meg lettek fogalmazva. Itt van két igazán "ízes magyarsággal" megfogalmazott hozzászólás első körben:

A helyesírásról majd a későbbiekben ejtenék szót, most jöjjön egy másik komment először. Mint alább láthatjátok, kaptunk két órát arra, egy másik Kazinczy-díjastól, hogy lekerüljenek a képek. Hm... lehet, hogy már bőven letelt?; D

A poszt második felében pár igazán "igényes" kép "ywettáról", avagy miért ne szólj be a szerkesztőknek. Kíváncsian várom, hogy itt mennyi időt kapunk a képek eltávolítására. Katt. a folytatásra!

 

Adatlap- - - > "ICQ azonosító: mérnék kiakadna" Édes lányom, kérlek mond már meg, hogy lehetsz ennyire ostoba?   Ékes példája vagy a jelenkori fiatalság elbutulásának, örülnék ha a cipőfűződ bekötése mellett képes lennél még akár helyesen írni és fogalmazni is. Tudod 15 évesen a melleid kidobása mellett (anyád biztos büszke rád) elgondolkodnál azon mit is akarsz az élettől. Mert ilyen viselkedéssel soha sehol senki sem fog igazán elismerni, hiába is bizonygatod magadnak, hogy mennyire "fullos csaj"(hehe) vagy. A hátad mögött ki fognak röhögni, bár meg merem kockáztatni, hogy megteszik szemtől szembe is.

"mijen?? volthozá?? fel vereh aki akar?? hidel??" Mi az Istenverése van ezzel az országgal?! :' DMost pedig pár kép, hogy közelebbről is megismerhessük Babócsa "büszkeségét":

Egoizmus meg sablonosság az van. Kérdés: Hányszor is láttunk ugyan erre a sémára épülő fényképeket a blog történetében? Nem akarnám összeszámolni. Tudod kislány, ez az oldal azért működik, mert léteznek olyan emberek, mint te. Akik jó dolgukban nem tudják mit csináljanak, úgy érzik mindent megtehetnek következmények és felelősség nélkül. Értem én, hogy 15 éves vagy, mi is voltunk azok, de le merem fogadni, hogy többségünk soha nem használta ezt az alpári gettós stílust, azt, amit te bemutattál a napokban. Ez nem menő, ez szánalmas.

Ezen a poszton nem megsértődnöd kell, csak azért mert olyan vagy mint egy lépcsőház, sötét és korlátolt. Próbálj meg egy kicsit elvonatkoztatni, és belegondolni abba, hogy ha képes lettél volna ember módjára kommunikálni, akkor ez a bejegyzés nem születik meg. Itt a tetteidnek most meglett a következménye, megízleled azt, amit otthon nem tanítanak meg és az iskolában sem tudják már érvényesíteni megfelelően.

Nem terveztem hosszúra a posztot, mivel úgyis kommentekben lehet igazán megvitatni egy ilyen kérdést, mivel nem ő az igazi bűnös, hanem az a rendszer amely megendedte azt, hogy ez a fajta viselkedés (és durvább fokozatai) mindennaposak legyenek. Sok tizenévest ismerek, akik ki tudják védeni ezeket a hatásokat, részben persze segítséggel. De ettől függetlenül minden elismerésem, hogy "nem pucsítanak be az épp aktuális divat sablonos farkának", hogy magamat idézzem most. Te viszont kislány, ezt teszed. Gondolkodj el azon, hogy ez mit jelenthet, és ha megvan akkor talán elkezdhetsz élni is. Ha meg nem teszed, akkor nézz szembe a következményekkel, mert az Élet minket fog igazolni a későbbiekben is, nem téged. Én nem haragszom rád, csak szánlak. További, az eddiginél tartalmasabb életet neked, addig is te is megtestesíted azt, ami az "Agyiszint".

!Rettegett Iván!

 

Itt a levél:

defaultavatar
welem yol yársz | 2011. január 23. 20:56
Címzett: !Rettegett Iván!
Tárgy: Re:

Figyelj drága jobb ha törölsz mindent róla. mert feljelentelek geci gyerek. ez már nem figyelmeztetés ezt már komolyan mondom csira gyerek, másfélévet szeretnél ülni? akkor nyugodtan lehet ezt csinálni. húzd meg magad mert te is kerülhetsz ide. meg az egész lúzer társoságod. kis szánalmas gyerekek vagytok. Tiszta szégyen . megbaszlak titeket ha a lányrol nem száltok le. na de nem pazarlom rád az időmet mert túl drága . na csaoo.