Ím valaki, aki az eddig megszokott dologhoz képest kicsit szélesebb, sokrétűbb felfogásban látott hozzá a rovatomban történő „mozgáshoz” és kérdezéshez. Ugyan Főúr mindig igyekszik támogatni azokat, akiknek szükségük van egy kis támogatásra, de jobb szeret a mások életére való közvetlen hatás nélkül véleményezni bizonyos eseteket. A mai napon bizonyos igényekről, és ezen igények változásáról lesz szó az idő és persze az előzmények tekintetében.

Tisztelt Bharat!

(elküldtem a levelet fos freemailról, de valamiért nem engedte. Így elküldöm innen is hátha most már megérkezik, és kapok értesítőt is. Bocsi ha esetleg kétszer kapnátok meg a levelet.)

Én egy picit más témára fókuszálnék, mint az eddigi témák voltak. Sőt egy picit kényes is lesz, mert tabu ez a téma esetleg nem, számomra mindenképpen.

A szexuális szokásokról elfajulásáról kérdeznék. Miért hódít teret az anál szex? Igaz, ennél van gusztustalanabb kéjelgési módszer, de ez a téma engem is érint így rákérdezek.

Kisebb koromban, mikor felszabadultam a netre, és már elég "érett" voltam, hogy pornó oldalakra járjak és nézzem, amit mindenki néz. Szép lányok, akiket a "legkellemesebben" kényeztetnek, vagy ő a kigyúrt nagy faszú állatokat. Ugye a kíváncsiság főleg ebben a korban indul meg, így mindenfélét megnéztem, amit lehet. (animál pornó, pisi-kaki szex stb.)

Ezeken vagy elszőrnyülködtem, röhögtem, de utána hidegen hagyott. Ám a sima szexvideókban is megjelent, hogy más lyukakba dugják be. Természetesként, néztem ezeket, meg ugye az arcra élvezés, gang bang, bukakke, meg mi a tököm még. Hozzászoktam és így idősebb fejjel már igényem is van rá. Igen bevallom és rosszul is érzem magam miatta. A másik, hogy egyre nagyobb igény van az efajta dolgokra. Eleinte még suniszex, aztán a végén rakja a másik helyre, aztán jött, hogy a közepénél, már keményen tolja, majd már az egész film ezzel megy el, és sorolhatnám az ingerfokozó állomásait. Igen tudom a pornó sosem kultúrát közvetít, de most érzem felnőttebb fejjel, hogy akaratom ellenére rászoktattak valamire, ami szerintem természetellenes.

Most pedig jöjjenek azok a kérdések amik felmerültek bennem. Miért kell egyre nagyobb ingerekkel bombázni a népet ilyen téren? Egyáltalán jó ez a nőnek? Miért szebb, vagy kívánatosabb az a lyuk, mint az eredeti? Sick socieity.

Erre van egy viccem:

Francia és a görög beszélgetnek, ki találta fel előbb az anál szexet. görög:
- Mi már az ókorban is csináltuk! - Erre a francia:
- De mi mutattuk meg a nőknek!

Nos ez is egy kérdés. Tudatalatti homoszexualitásra való nyomás? Oké megértem buzik máshogy nem csinálhatják, de nem is érdekel. Ahogy olvasom egyre divatosabb a szúrnám a fosóját kifejezés. Ezt komolyan is mondják, vagy csak szimpla divatos szólás, mert már a dugnám, vagy szexelnék vele már nem menő. "Mert a jövő pinája a segg" Hallottuk Fábry mestertől, egy olyan tv adásban, amit jó sokan nézhetnek. Bűntudatom van, mert engem is izgat, és még nem is zsidóztam. (mert hát alap, hogy ők irányítják a kultúrát :D). Csak hogy egy kis rásszistá szöveggel fejezzem be. A másik kérdés még a végére, egyáltalán van ennek valami jó oldala is? Lehet az anál szex jó?
Előre is köszönöm a választ.

Üdvözlettel:

R.
Szia R,

Igen, tényleg egy érdekes és ritkán felmerülő témát feszegetsz, de nálam nincsenek tabuk, velem lehet ilyesmikről is eszmecserét folytatni (ahogy megannyi más dologról is). Elöljáróban egy dolgot viszont megjegyeznék: Az anális szexről úgy vélik, hogy csak és kizárólag azok érthetik meg, akik már kipróbálták. Mivel nekem semmilyen formában nincs (hál’ istennek) és nem is lesz ilyen „élményem”, most csak mint egy egyszerű kívülálló tudok nyilatkozni ebben a témában.

Az anális szexszel az első „probléma” az, hogy sokan félreértik. Ez eleve nem csak annyiról szólna, hogy farbarakod a másikat (bármilyen formában). A dolog lényege az, hogy a rectum környékét, mint erogén zónát használjuk fel egy adott szexuális aktus során. Erről a káma-szútra is ír, sőt megannyi szexualitással, illetve szexuális örömszerzéssel foglakozó könyvben is kiemelt helyet kapott ez a dolog. Lényegében elég annyi, hogy az egésznek csak egy része az, amivel sokan az anális szexet azonosítják.

Én a rendeltetésszerű testnyílás-használat híve vagyok, így az egész seggberakós témát elvetem, mint lehetőséget, de látom (igazából inkább hallom) a tendenciát kormbeli ismerősöktől, barátoktól. Érdeklődés szintjén sokakban benne van, de általában csak az ilyen téren már „érettebb” egyének/párok osztályrésze a gyakorlati megvalósítás. Ennek oka az, hogy ez a fajta aktus nem éppen tartozik bele a „hagyományos” nyugati szexuális eszmerendszerbe (amiben elvileg élünk), legalábbis annak konvencionális értelemben vett határaiba. Tőlünk keletebbre egy kicsit másként viszonyulnak ehhez, ott tilos ez a fajta együttlét (tisztátalansága okán), míg a nálunk „fejlettebb” nyugati országokban egyfajta átlagos dolognak minősül.

A hazai „tisztázatlan” helyzet oka az, hogy a szexuális szabadság, mint olyan nálunk igazából csak a rendszerváltás óta „szokás”. Azelőtt bár ugyanúgy megvoltak a hasonló viselkedési formák, ez nem igazán volt beszédtéma, az ilyen jellegű „nem hagyományos” szexuális viselkedés meg kifejezetten tabutéma volt (devianciának tartották). Mostanában már a helyzet, mivel éppen egy szexuális forradalom folyik, amely igazából csak egy csicsás kifejezés az átlagnál nagyobb vállalkozó szellemre. Ennek oka az lehet, hogy a szex és a szexualitás témája már kevésbé tabutéma (bár még mindig annak számít, de legalább nem veszik devianciának). A dolog másik oldala az, hogy mára számos fiatal életébe épült be a pornó (egyeseknél szinte mint napi „program”), és ezáltal megnőtt a kíváncsiság, ami köztudomásúlag egy igen nagy hajtóerő az ágyban is főleg akkor amikor valakinek már érettebb a szexuális beidegződése. Sajnálatos, de előbb-utóbb hozzászokunk a „hagyományos” dolgokhoz és azok már nem stimulálnak minket annyira, hogy megmaradjon az izgalom. Nem tudom készült-e valaha erről kimutatás, de valószínűnek tartom, hogy aki sok pornót néz, nyilván sok anális szexet lát, ebből kifolyólag egyesekben felébredhet a kíváncsiság, hogy vajon tényleg olyan jó-e az az érzés, mint ahogy a filmekben az ilyesmit ábrázolni szokás. Nem vagyok pornószakértő, de nekem úgy tűnt, hogy ez egyre gyakoribb elem ebben a kategóriában. Valószínűleg ebből eredeztethető, hogy egy amerikai felmérés szerint a 25 és 44 év közötti férfiak 40, míg az ugyanebbe a korcsoportba tartozó nők 35 százalékának volt már heteroszexuális anális élménye (az 5% különbséget mindenki vérmérsékletének megfelelően magyarázza).

Nekem eleve elvem, hogy mások szexuális élete mindaddig nem érdekel, amíg köze nem lesz az enyémhez, ebből kifolyólag az análhoz úgy állok, hogy akinek tetszik (vagy aki élvezi) az csinálja, én nem fogom.

Viszont:

Szerintem a szexualitás megfelelő megéléséhez és magához a szexuális hozzáállás egészséges módon való kialakulásához nem éppen megfelelő az a közeg, amiben a mai (fogalmazzunk így) „tinik” felnőnek. A szexualitás körülvesz minket és ez teljesen természetes volt már évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt is, viszont ez a mai mediatizált „modern” szexualitás, ahol már főműsoridőben is szinte cenzúra nélkül áramlik a szexuális jellegű tartalom ebben a korban káros. Az a világ, ahol a pornó már nem csak szórakoztat, hanem „oktat” is (köszönhetően a kései, és eleve elhibázott szexuális felvilágosító programoknak) és ahol az eddig tabutémának tartott szexuális devianciák nem csak bemutatásra kerülnek, hanem természetes, sőt követendő példaként állnak a fiatalok előtt az nem kedvez azoknak akiknek még nincs kialakult nézetük és/vagy szokásrendszerük ezen a téren.

Nem egészséges az, amikor tízezrek arcává, kvázi „vezetőjévé” válik valaki, aki nem csak kinézetre, hanem (és ez köztudott a követők között is) teljes mértékben a homo/biszexuális mintát tartja sajátjának, erről önfeledten írogat és nyilatkozik, miközben tudja, hogy számos olvasója/követője nincs még birtokában annak a kifejlődött nemi identitástudatnak aminek segítségével megfelelően dolgozhatná fel az alternatív szexuális irányultság mibenlétét. Értsd: ott van a hiba, amikor valaki ezt „MENŐ” dolognak tartja ahelyett, hogy elgondolkozna azon, hogy ez miért ellenkezik az ő (vagy éppen a többség) beállítottságával. A baj ott van amikor valaki a média kereszttüzében tud maradni szexuális életének bármely aspektusa miatt, és egy szennyes ribancot, buzit, vagy mit tudom én sztárnak tartanak és ajnároznak, mert ő lett a VALAKI ebben az országban. Kiáll százezrek elé és véleményt nyilvánít, ezzel szintén tanítja a tévé előtt ülő tömegeket, méghozzá arra, hogy az ő mintája egy mód arra hogy valaki befutottá váljék.

A médiából hiányzik az egészséges szexualitás, de a családban és az iskolában tabu, így a gyerek kihez fordul? Igen, jobb esetben az idősebbekhez (ahol szintén nem garantált a releváns nézet), vagy azonnal az internethez, és itt kezdődik az elfajulás, mert ott ahol a homoszexualitás „cuki”, és az egyetlen szabály, hogy „baszni-baszni-baszni!” (minél inkább érzelemmentesen), ott nem lesz egészséges a szexuális kultúra. Tehát ez a „probléma” nem feltétlen az análnál kezdődik.

Miért terjed, miért durvul?

A válsz ugyanaz. Mert körülvesz minket egy nem megfelelő szexuális felfogás. Mert hozzászokunk a mélytorokhoz, meg az análhoz, meg a faszom sem tudja még mihez és megunjuk. Új kell, több kell. Mert megszokjuk a barátnőnket, alkalmi partnerünket, feleségünket. Persze eredetileg megvan a megfelelő nyílás erre a célra és eleve az lenne a legjobb (hiszen pont erre van kitalálva), de akit folyamatosan ér/ért egy külső inger az kíváncsisága okán hajlamos lesz „kalandozni”. Az hogy adott nő mellett egy másik nővel, vagy éppen egy másik szexuális magatartást képviselve az másodlagos. Azok meg, akiknek tényleg ez az élete (akár gyártóként, akár „munkásként”, akár fogyasztóként) ez a „hagyományos út” unalmas lesz. A filmesnek el kell adnia a filmjét, így nem gyárthat egy 1289. soft pornót, a színész/színésznő már úgyis hozzászokott, a fogyasztó meg. Hát ők valószínűleg már csak az internet miatt is valami újat, keményebbet igényelnek. Nem hiába van az hogy ez a soft-kategória már szinte kiveszőben van, ahogy az sem hogy évről évre keményebb dolgok kerülnek ki az erotikus piacra. Persze ez a világ már távol esik a hagyományos értelemben vett, sőt a mediatizált szexualitástól is.

De akik rendszeresen fogyasztanak pornót, rend szerint látogatnak erotikus kiállításokat, és akár fizetnek is egy-egy új élményért mindig igényelni fogják a keményebb szexet. Akarni fogják az öklözést, a kötözést, a különböző bizarr játékokat, több anált, száraz anált, gépzsíros, vagy éppen sóderes anált, stb. Nem hiába terjed a reality pornó, nem hiába feszegetnek a filmek évet óta „érzékeny” témákat még akkor is ha a legtöbben tudják, hogy az az iskolás lány nem is iskolás lány, és a mostohaapa-mostohalány-anyuka trió tagjai még véletlenül sem állnak egymással semmilyen módon rokonságban. Bár az is tény, hogy a pornófogyasztók egy jelentős része teljesen idióta és tényleg elhiszik, hogy a filmben amit épp néznek egy igazi tanárbácsi kúr meg egy igazi diáklányt a földrajzóra után. De nekik kell ez extra sikoly, az extra izgalom, a tiltott gyümölcs, egyszóval igényük van rá.

Te is valahogy így „szoktál rá” az anális szexre. Egyszerűen igényed lett. Ahogy lehet igényed lett az is hogy lenyelje, vagy hogy rá csapod ki, aztán szétkened a mellén. Az hogy ez jó-e a nőknek, vagy akár a férfiaknak egy másik (teljesen egyéni kérdés). Egyeseknek lehet, hogy azért kívánatosabb az a nyílás mert szűkebb, vagy mert megunta a rájaszárnyas pinát és az a fodros kis nyílás annyival kellemesebb számára a maga formájában, hogy már tényleg nem tud neki ellenállni. Ez nem tudat alatti homoszexualitás (kivéve akkor, ha elképzeled, ahogy egy veled azonos neművel lesz ilyen élményed), hanem egyszerű kényszer a megnőtt igényszinted miatt. A hagyományos szex persze épp ilyen kelendő, az a gond hogy egyre inkább érzelmek nélkül. Ennek csak egy kis szeletkéje az, hogy „ a jövő pinája a segg”.

Egyre korábban és egyre intenzívebben éljük meg a szexualitásunkat, a 10 évvel ezelőtti 16-17 éves átlag mára 13-14-re csökkent, ezzel már technikailag súrolva a határt, amikor „már lehet” (értsd: fizikailag képesek rá). Emellett nőnek a számok mind az aktusok, mind a partnerek számát tekintve és ezzel egy időben nő a variabilitás is. A 14-15 évesek között kevés szüzet fog találni, és az „aktívak” között is kevés lesz az, akinek nincs mondjuk orális tapasztalata. Ezt nevezzük hiperszexualitásnak, amivel együtt jár persze a divat, a picsaszoknyák, a „szexkényszer” (mert ez már nem csak egy lehetőség, hanem igazi kötelesség és aki nem követi az vesztes). Ez a nem helyes.

Te már felnőtt vagy. Érett a szexuális tudatod, eljutott az agyadig az, hogy ez valahol természetellenes és elgondolkozol rajta. De ez nem változtat azon, hogy te ezt hogy éled meg. Ha neked jó és a partnerednek is akkor ne legyenek fenntartásaid. A szexuális élet határait a partnerek határai szabják meg, ha vállalkozó kedvűek vagytok, akkor ez simán belefér, mint ahogy vannak olyan párok ahol az édeshármas/édesnégyes esetleg a swinger a „szükséges izgalom”.

Azt hogy lehet-e az anális szex jó én nem tudom megmondani. Nyilván ha a sittre kerülnék nem örülnék az anális szexnek, főleg ha a gyilkosságért leültetett cellatársam az én sérelmemre követné el, de a egyes nők, meg persze a homokosok szeretik. Ez kicsit olyan, mint az orális szex. Egyes nők számára visszataszító az hogy a szájukba kell venniük, sőt egyesek közülük azt sem szeretik ha őket ily módon kényeztetik, de ezt embere válogatja. A kérdés az, hogy neked és a párodnak jó-e. Ha szeretitek, élvezitek akkor semmi baj nincs. Eleve tényleg nem természetes, de igencsak távol áll a látens homoszexualitástól, így szerintem nem kell aggódnod.


Üdv,
Főúr1127

Mit tanultunk ma?

A mai nap tanulsága az, hogy az igényeink változnak és még akkor is hatnak ránk a környezetünk (vagy múltunk) eseményei, ha rohadtul önállónak és ellenállónak érezzük magunkat egy-egy döntés meghozáskor. És persze azt is, hogy sok esetben el sem gondolkozunk, vagy csak későn vesszük észre azt, hogy valami fura (nem rossz, FURA) döntést hoztunk, vagy olyan helyzetbe kerültünk. Ne féljünk hát elgondolkozni egyes döntéseinkkel kapcsolatban és néha hagyjunk helyet a revideációnak is.
 

* Főúrnak a rovatba úgy címezhettek leveleket, hogy a központi címünkre küldött levelek tárgyába beírjátok: Four Bharat