Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy sötét, mély kerek erdő közepén egy igazi kis egyéniség - házikója kívülről ijesztőnek hatott, belülről azonban olyan volt, mint valami ártalmatlan babaház. Az Egyéniség (igen, így, nagy E-vel) szeretett ott élni, azonban rendre kísértette egy olyan vágy, aminek nem tudott ellenállni: mindenáron találkozni szeretett volna kis kedvencével, Steiner Kristóffal. Szerelmes volt belé attól a pillanattól fogva, hogy először meglátta a VIVA TV-ben, és ez a szerelem egyre csak erősödött, és erősödött kicsi szíve legmélyén - sajnos az erdő egy elátkozott erdő volt, ezért az Egyéniség nem tudott eljönni belőle egészen addig, amíg az átok meg nem törik. Így tengette jelentéktelen életét ott. Egyedül. Magányosan.

"Csipxy" - az erdő kis állatkái így szólították őt, bár gyűlölte ezt a nevet. Mindig is "Steinerné Csipxy" szeretett volna lenni, azonban törekvései, hogy valaha is elszabadulhat az elátkozott erdőből, sajnos rendre kudarcba fulladtak.

Fényképezkedni mindezektől eltekintve persze nagyon szeretett - tulajdonképpen más elfoglaltsága nem is nagyon volt ott, a magány börtönében. Készített magáról fényképeket az udvaron, a fürdőszobában, és az erdő más területein is. Ezeket később meg-megcsodálta, és tudta, hogy ezek révén ő sokkal különb, mint az erdőn kívül élő embertársai.

Egy hideg, esős napon megismerkedett egy Lánnyal. A Lány mindvégig az erdőben élt, azon belül is egy barlang legmélyén, ezért érthető, ha Csipxy sosem látta még azelőtt. Nem igen jött ki a barlangból, és ha mégis, akkor is csupán pár perc elejéig - Csipxy (avagy Egyéniség - kinek hogy tetszik) először nem tudta eldönteni, hogy mitévő is legyen. Taszította a Lány - kinézetre egyáltalán nem találta vonzónak, és rosszul érezte magát, szinte émelygett a közelében. "Senki sem veheti fel a versenyt Kristóffal" - gondolta magában.

Ennek ellenére igen sok időt töltöttek együtt - a Lány megmutatta neki a barlangját, Csipxy pedig cserébe fényképezkedett vele közösen is. Az erdő állatkái nem tudták mire vélni ezt a furcsa dolgot. Folyton egymástól kérdezgették, hogy mégis hogy lehet az, hogy ez a Csipxy ennyire megváltozott? Együtt jár egy lánnyal, mikor eddig csak a fiúk érdekelték? Rejtély...-gondolták. Mikor a babaház szobáinak faláról eltünedeztek a Justin Bieber, és Anti Fitness Club poszterek, az öreg, bölcs Bagoly már nem várt tovább - a fiú elé lépett, és emigyen szólott: " - Hát normális vagy te, Csipxy bazdmeg? Egy lánnyal kavarsz, mikor a vak is láthatja olyan meleg vagy, hogy kézzel vasalsz? Ne játszd nekem a biszexuálist, te csőbuzi! Ne is gyere nekem ezzel a manapság annyira trendi biszexualitással! Hagyd el a csajt a picsába, aztán térj vissza valódi énedhez, különben úgy pofán baszlak, hogy kibontod a falat!" - mondotta a Bagoly nyugodt hangnemben.

Szegény Csipxy szánta, bánta a bűnét - eszébe jutott hirtelen minden: tudta jól, hogy neki csak a fiúknál lehet valamennyi esélye, és szerelme Steiner Kristóf iránt újból fellángolt, minden eddiginél erősebben. Szakított a Lánnyal, nem is tehetett mást. Megbeszélték, hogy ezentúl inkább maradnak csak barátok - de abból viszont a legjobb fajták: "öribarik" lesznek. Továbbra is találkozgattak, vígan fogócskáztak a réten, virágokat szedegettek, vagy éppen pillangókat kergettek - azonban Csipxy nem feledkezett meg élete tervéről sem: mindennél jobban akarta már látni személyesen is Kristófot. Tudta jól, hogy ezt a születésnapján megtehetné - már csak egy fontos kérdés volt: az hogy miként jusson ki az erdőből?

Az öreg, bölcs Bagoly adott neki ezzel kapcsolatban is egy tippet: ha Csipxy csináltat magának egy idétlen tetoválást, amiből tényleg senki nem tudja kivenni, hogy mi a faszt is jelenthet, akkor azzal elvileg túljuthat az erdőt szegélyező, védőrácsként funkcionáló fákon, és rózsabokrokon. Az Egyéniségnek sem kellett több! Nosza, izibe varratott is magára rendesen!

Ezzel már nagy boldogan, fülig érő szájjal menetelt kifelé, az erdő szélére. Érezte, hogy céljától már az égvilágon semmi sem tántoríthatja el többé - az erdő kis állatkái (köztük a mocskosszájú, de azért öreg, és bölcs Bagollyal) kíváncsian lesték, hogy vajon sikerül-e Csipxy-nek kijutni az elátkozott helyről. Mikor az erdő szélére ért, a magasba emelete igénytelen tetoválást rejtő kartját, és láss csodát, a fák s a bokrok mintegy varázsszóra nyíltak ketté előtte. Ez végtelen örömmel töltötte el - megfordult, és búcsút intett a többieknek. Előlépett a Lány is, Csipxy pedig látta rajta, hogy fél - fél attól, hogy ő már sosem fog visszatérni. Megnyugtatta, hogy ez nem így van - zálogként a kezébe nyomta a hajvasalóját, és megígérte, hogy hamarosan újra láthatják majd egymást, és mikor visszatér majd együtt nézik tovább a VIVA Trend-et. Elbúcsúztak egymástól, majd Csipxy elhagyta az elátkozott erdőt.

Végre, valahára találkozhatott is kis kedvencével, és ez őt abban a pillanatban a világ legboldogabb emberévé tette. Ugyan nem beszélgethettek sokat, mert Kristóf nagyon sietett az "Ezek megőrültek! avagy: elvan a celeb, ha játszik" című parasztvakító hányadék forgatására, de ez a pár közösen töltött perc is hatalmas ajándék volt Csipxy számára. Természetesen közös fénykép is készült, Kristóf pedig sokat mesélt arról, hogy milyen remek, tehetséges ifjú magyar előadóművészek kerülnek majd ki, ha véget ér a Megasztár 5, és az X-faktor. Mikor hazaért, Csipxy lelkesen beszámolt minden egyes odakint töltött percről, és megígérte, hogy egy napon majd mindenkit elvisz a kinti világba...shoppingolni. Addig viszont folytatták csendes, nyugodt életüket az erdő legmélyén, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak!