Vannak emberek, akik a végletekig tartják magukat ahhoz, ami nem nekik való. Vannak stílusok, amelyek nem mindenkinek állnak jól. Ilyen például ma délutáni szomorkás hősünk, Richie Scene is. Azt hiszitek a szolidan zöldellő ecsetfej és a rózsaszín "cukkermukker" póló a legdurvább? Az igazi szellemi megsemmisülés a tovább után következik!

A következő képen Richie éppen nagytakarítás közben lett lekapva, ahogy elaludt a felmosórongy előtt. Mentségére legyen szólva, hogy igazán családcentrikus ember, szívesen hordja a nagyapja mamuszait is. A következő kép igazán felkavaró lesz!

Borostás emo! Elég ritka példány, a közösségi oldalakon igazi sztár lehet ezzel a stílussal. Milyen vasdarabok állnak ki amúgy a szájából?!

Végszóként az elmaradhatatlan tükörben való fényképezkedés, mert ilyen kép kötelező minden trú egyéniségnél. Észrevettétek, hogy egy poszton belül ez már a harmadik hajszín? Mind közül ez a legigénytelenebb. Ehhez az arcberendezéshez finoman szólva, nem illik ez a stílus. Kár eröltetni.