Tekernek ezek a legények 2 keréken hegynek fel és hegynek lefelé, síkon és dombon át. Sokan azért nézzük, mert egyrészt nincs pénzünk kocsmára aznap nagyon szeretjük a kerékpározást (nézni!!), másrészt titkon reméljük, hogy történik valami érdekes, izgalmas, mondjuk ki, bukás lesz! (Nekem senki ne mondja, hogy azt az unalmas körbe-körbe autóversenyt -Nascar??- az amik azért nézik, mert szórakoztató lenne, anélkül, hogy 10 percenként nem megy ripityára néhány autó! Lópéniszt! )
Idén már javában tart a francia körverseny mire végre észbe kaptam, hogy milyen jó kis agyiszintes dolog az, hogy az agyvérzés határán, leizzadva 4-5 kilónyit az amúgy is imádkozósáskányi testből csak azért eltekernek egyesek "A"-ból a "pitsa"-ba, hogy sárga, zöld, vagy pöttyös (Túró Rudi szponzorál, óóó...??) trikót húzhassanak, na ehhez pihent agy kell, meg persze hatalmas combizom...:)
Viszont a csóri magyar kisstílű balesetre izguló idén is megtalálhatta a számítását. (És még nincs vége!) :)

Ha jól kiszórakoztuk magunkat az aszfalt koptató szerencsétlen kétkerekű csávókon, hallgassunk egy kis zenét, Kraftwerk tolmácsolásában a bicajozás csúcsversenye!