Nos gondolom erre sokan kiváncsiak, hisz nem egy ember van, aki vágyik az 5 percnyi hírnévre, és ezt amódon próbálja elérni, hogy megpróbál kikerülni ide, vagy a Puruttya pózolj!-ra. No ahhoz, hogy ide kikerülj kövesd az alábbi pontokat. Hidd el ezek alapján simán megtalálunk, és kibasszuk a rühes pofád, erre a szép, kifinomult oldalra ;D

Hogyan legyél trendi a közösségi oldalakon?

  • A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj, és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd: "Ha ismersz, úgyis tudod, milyen vok" - Semmiképpen "vagyok"
  • Képeid között mindenképpen legyen egy tükörből (lehetőleg saját kezüleg) készült kép, de még menőbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezően "Én". Ha több is van, jöhetnek a bővítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1","Én2"...)
  • Ha gyúrsz, kötelező félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
  • Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetőleg sörös- vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképező felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye!) Lányoknak csak fehérneműs kép a nyerő, de a 13 éves kort be kell hozzá tölteni!
  • Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
  • Lányoknál kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés , pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb. Legyen legalább 5 kép a legjobb foreverfriendskről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles L betű. Az (L) kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
  • A profilunkban használjuk a "naon", "oan", és "szerizlek" kifejezéseket, minél többször
  • Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.
  • Ha regisztrálsz, és nem akarsz a pórnép közé keveredni a sokadik oldalra, úgy érzed Te ennél többet érdemelsz, tegyél a neved elé minimum egy A betűt, és máris az első oldalon fogsz szerepelni. Legalább 20 képet tegyél fel! Fontos, hogy legyen egy "én és az autóm" (de csak ha több hitel van rajta, mint amennyit ér) és egy "party előtt" című kép! Lányoknak kell egy nagyon szexis kép, fiúknak egy nagyon menő! Ha van tetoválásod, mindenképp látszódjon. A képeket kommentálhatod angolul is. Ilyen lehet pl. az én autóm - my car, a legjobb barátom - my best friend, én - me. Így tudni fogják, hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem Te tényleg komoly angoltudással rendelkezel! Ha raksz fel képet, lehetőleg nyaraláson készülteket, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai stb. volt az úti cél. Ha Zalakaroson, Bükfürdőn vagy esetleg Zsóriban jártál, inkább otthon készült képeket tegyél fel! Ne azt írd alá, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb, hogy hol és mikor készült, pl. "2006. szilveszter, Kuba:" Folyamatosan terheld az üzenőfalat, mert unatkozol. Köszöntsd az adott névnaposokat ezredikként aznap, hogy azt mondhassák, milyen jófej vagy;privát levél helyett üzenj csak egyvalakinek olyat, amiről mások azt se tudják, miről van szó, mivel közük sincs hozzá. Pl. Milyen szar napod volt, és eleged van, sokat dolgozol és elfáradtál. Minden hétfőn írd oda, hogy (megint) hétfő (van) - a zárójelben lévő szavak nem is fontosak, sikeres volt a vizsgád, ezért mindenkit szeretsz, vizsgázni fogsz, és drukkoljon neked mindenki! Ahol lehet, kerüld a központozást és a nagy kezdőbetűt, az összetett szavakat írd külön, használj rövidítéseket stb. Regisztráld a kutyádat, szój a szomszédoknak, hogy ők is regisztrálják az övéket, mert a te kutyád be akarja őt jelölni! Minden klubot jelölj be és jelölj vissza, hiszen minél több ismerősöd van, annál menőbb vagy. Ja és minden körüzenetet gondolkodás nélkül továbbíts, ne aggódj, egyik sem fog lejáratni hisz tuti forrásból kaptad!

Természetesen nem saját kútfőböl merítettem, hanem a "Szia, tudok még egy jó viccet!" c. vicckönyvből másoltam ki, és fárasztó volt... De nagyon