Hát igen. A japánok szexuális szokásai tudvalevően elfajzottak, melyre szerintem számos ember tudna kapásból egy raklapnyi példát mondani a manga és hentai képregények erotikus változataitól kezdve, a zacskóban árult használt bugyi szagolgatáson keresztül a polipos szexig. Nos itt az új őrület. Úgy látszik a japán csajok már már beleuntak a helyi hímekbe, vagy csak már nem menő a hagyományos kukkolás, így itt az új attrakció, a biciklilakatos kukkolda.

Adott egy faszinger, meg egy lakat, illetve egy csaj aki az utcán sétál, ül, tollászkodik (stb.). A faszinger megy, felrántja a nő szoknyáját, majd egy sebes mozdulattal a bugyiját hozzábilincseli valamihez, így a nő kénytelen lesz levenni/letépni azt ha haza akar menni. És így szabadon kukkolható (és felvehető) a bozontos pinaszőr, vagy amit akarnak...

Persze ez az egész egy televíziós műsorból indult, ahova (természetesen) tömegek jelentkeztek, de csak kevesek jutottak be. A műsor célja az volt, hogy a játékos minél gyorsabban megszabadítson egy lányt a bugyijától, mindezt úgy hogy mérik az idejét és forognak a kamerák, a lány meg ellenkezik. Ez egy sármos európai férfinek talán könnyű lenne (hisz számít a gyakorlat is), de a sok MMORPG-n nevelkedett siklóvállú japánnak már problémákat okozott. Ráadásul ott volt a csalódás is ha valaki kimaradt a műsorból, így létrejött a show "utcai" változata, melyre a fentebbi videó a bizonyíték.

Ez meg a tévés műsor (a "vetélkedő") volt:

Lányok, jegyezzétek meg, japánban nagyon kell vigyázni a bugyitokra... :D